Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az Nvidia driver mennyire működik megbízhatóan mostanában? Vennék új laptopot, és az egyik lehetőség egy Nvidia GT940 lenne, csak nem tudom, hogy mennyire érdemes letérni az Intel útról.
-
törölt tag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Persze, ez nem visszatelepül, hanem akkor jelenik meg ott, amikor valamilyen csomagkezelő elkezd a csomagokhoz nyúlni, hogy jelezze a rendszer felé, hogy más ne próbáljon meg telepíteni/eltávolítani semmit. Ha sikeresen befejezi a pacman a frissítéseket, akkor törli ezt a fájlt.
-
törölt tag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Igen, csak ezzel óvatosan azért, mert ugye az a fájl arra való, hogy egyszerre ne tudjon két program telepíteni, vag yeltávolítain, mert az problémás lehet. Erre utalt a kolléga is a imén. Szóval csak végszükség esetén.
-
törölt tag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Néha van olyan, hogy beragad a pacman, ilyenkor én azt szoktam csinálni, hogy parancssorban tolok egy pacman utasítást, akkor kiírja, hogy az a fájl, amit nem sikerült zárolni hol van pontosan, aztán sudo rm fájlnév, és utána mehet a frissítés.
Bár gondolom nem a legelegánsabb megoldás, de működik. -
törölt tag
Jól hangzik! Ennek örültem volna annak idején, amikor feltettem, szerintem ha új gépet veszek, akkor arra már ez fog menni
Külön plusz, hogy már Plasma5-re épül, nem kell külön feltenni.Kíváncsi vagyok, hogy egy tiszta telepítés megoldaná-e azt a problémát, hogy a Gwenview nem képes betölteni a kipi-plugins-t (a DigiCam viszont igen).
-
törölt tag
Jövök én is ide

Az Arch topikban kicsit kényelmetlenül érzi az ember, ha olyan kérdést tesz fel, amire vélhetően elég egyszerű válasz van. Ez lehet kezdő-barátabb topik.
De amúgy ha nem akajátok a tudásbázis szétforgácsolódását, akkor meg az Arch topik nevébe kellene betenni a többi, kompatibilis disztrót is, hogy kereshető legyen.
Nekem eddig nincs komolyabb bajom a Manjaroval, elég gyorsan meg lehet szokni, bár vannak furcsaságok. Például a napokban a Gwenview egyszerűen meghülyült, és képtelen megnyitni bizonyos képeket. Például egy mappában van 30 kép, akkro nagyjából a felét látja, a többinél meg dob egy hibát, hogy nem sikerült megnyitni, aztán crash report és újraindul a program. Leszedés és adatok törlése nem segített, úgyhogy most kénytelen vagyok KDE alatt is gthumbot használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Spórolós topik
- Androidos tablet topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Általában amúgy boot után szokott ez lenni, amikor próbálja frissíteni a tárolókat a pacman, de a szar kínai netem miatt nem képes elérni őket, vagy csak nagyon lassan.

Külön plusz, hogy már Plasma5-re épül, nem kell külön feltenni.