Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Angelbocs

csendes tag

válasz alicike #1369 üzenetére

Szia!

Abszolút megértelek, én 6,5 évig húztam a műtétet.
    Ám ennek ellenére azt mondom, hogy rá kell szánnod magad, mert ennél csak rosszabb lesz. Lehetnek vese,- szívgondjaid, amit már nem lehet majd olyan egyszerűen rendbe hozni, de akár maradandóak is lehetnek. Persze, ha egészségügyben dolgozol, akkor te biztosan jobban tudod ezeket.

Én is úgy gondoltam, majd elleszek vele valahogy, ha ennyi ideig kibírtam műtét nélkül, ezután is ki fogom. Hát nem ment.
    Tavaly november-december környékén elkapott egy olyan makacs mandulagyulladás, amit csak februárra sikerült kikezelnie a házidokimnak. Akkor már mondogatta nekem, hogy jó lenne, ha felkeresném a fül-orr-gégészetet, el is határoztam, hogy megyek, de miután meggyógyultam, inkább mégsem mentem.
    Aztán február-márciusban az antibiotikumok mellékhatásaival küszködtem, majd egy 2 hónapos szünet után nyáron újból begyulladtak a manduláim. Megint háziorvos, leoltás, ami negatív lett, persze a mandulám, tiszta genny volt. Na, ekkor határoztam el, hogy ennyi bőven elég volt a manduláimból. Fül-orr-gégészet, 1,5 hónapos kivizsgálás, és végül szeptember végén mandulaműtét. Nem bántam meg, sőt, újból így döntenék, és végigcsinálnám, mert egyáltalán nem volt olyan szörnyű, amilyennek képzeltem.
    Amúgy hozzátenném, nálam jobban szerintem senki nem fél az orvosoktól, kórházaktól, betegségektől, a fül-orr-gégész dokinőm viszont annyira hozzáértő és kedves volt, hogy benne teljesen meg tudtam bízni.

Szóval, szerintem minél előbb túl vagy rajta, annál jobb. Majd meglátod, micsoda megkönnyebbülés a műtét után, hogy már nincs mandulád, nem kell vele szenvedned többé. :N

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés