Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja most néztem meg jobban a képet, meg a hsz-ben a neve ott van:
A WebsSearches böngésző Hijacker szoftver eltávolítása
How to remove istart.webssearches.com (Firefox, IE, Chrome) - Youtube
-
törölt tag
Hát igen, előtte nem volt gond. Mondjuk most én is elkövettem duplán azt a hibát, hogy nem a How do I uninstall Malwarebytes Anti-Malware? nevezett honlapon található mbam-clean.exe-vel töröltem le múltkor sem meg most sem, újratelepítés előtt, de szerintem amúgyis lenne ezzel a verzióval ugyanígy gond.
(#461) tknof1871: utolsó pár hozzászólásban éppen erről beszélgetünk. Az új 2.0.3.1025-ös verzióval akadnak ilyen gondok.
-
törölt tag
Szia, ameddig a Windows Biztonsági/Műveletközpontjába nem jelenik meg egyáltalán, addig nem tekinthető másnak csak kiegészítő védelemnek.
Azaz kell mellé egy IS vagy AV. Magával a Windows Tűzfallal semmi gond. Ha még biztonságosabban akarod használni a Windows 7 saját tűzfalát akkor: Extra biztonságos Win. Vista/7 tűzfal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy a figyelmezetése kicsit emlékeztet az Eset félére