- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tegnap csináltam egy FR-t az LG Optimus L7 II-n így egy "szűz" 4.4.2 LG féle gyári rendszer került élesítésre. Filóztam, hogy milyen védelmet tegyek fel. A Norton Mobile Security-ből még van hátra 293 nap, de mivel szakítottam a céggel, az kiese.Az Gondoltam még az AVG-re és az Avast-ra ezek közül az utóbbit pakoltam fel faterom Y330-as telefonjára, de az most nem volt itt, hogy lássam, mégis az ingyenes verzió miben kevesebb mint a fizetős. Nem tagadom, hogy egy pillanatig felmerült az is, hogy egyelőre semmilyen védelmet nem teszek fel, de aztán úgy döntöttem, hogy van egy olyan androidos védelmi program, aminek a PC-s verzióját is évek óta használom, és aminél nincs egyéb váratlan költség sem, és nincs tőle eltérő többet nyújtó verzió sem belőle. Igaz nem 100 millió letöltést ír a Google Play, mint AVG és Avast esetében, hanem pont annak az 1%-át, de én L7 II-nél a Malwarebytes mellett foglaltam állást
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest