- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
lényegében ez a mafia definitive edition a legelső rész újrafeldolgozása, szinte mindent újraalkottak benne, a trilódiában pedig a másik két részt is valamilyen formában (új textúrák, szűrők stb.) újradolgozták, amúgy akinek megvolt a "classic" mafia 2 ill 3 azok megkapták ingyen steamre az újradolgozott verziókat (dlc-stől mindenestől), nekem amúgy a tavalyi év játéka lett ez a definitive edition, soha nem gondoltam volna, hogy újra megcsinálják, csak ahogy írták jó lett volna ha bővül, vagy kap dlc-ket, 2x vittem végig, de még tuti nekifekszem majd
-
Źşë'
addikt
ugyanazt a mafiát kapod ha erre vagy kíváncsi, a trilógiában benne van a 2. és 3. rész felújított változata a DLC-ikkel együtt ("Kizárólag letöltési kódot tartalmaz, lemezt nem. A játék telepítéséhez az internetről, a Steam rendszeréből szükséges jelentősnek mondható adatmennyiség letöltése.") - a PC mafia defi kiadás itt írja hogy: "PC digitális letöltőkód emailben, nem dobozos kiadás!" amit steamen tudsz aktiválni - azaz jobban megéri a csomag mint a sima ahogy te is írtad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Látásjavító szemműtét
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Dell notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest