Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
ron8
senior tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Érdekes hogy amin változtattak küldetésekben hogy milyen irànyba mentek el. Én sem tartom logikusnak. Az addig oké hogy máshogy közelítik meg, de ha ezt érezzük hogy miért nem olyan mint a régi akkor az azt jelenti hogy egyáltalán nem lett jó...
Mert ha valami más de mégis nagyon jó, akkor azt könnyebben elfogadnà az ember ( legalábbis én így vagyok vele, hiába tartom magam nagy fannak, nyitott lennék az új megközelítésekre..) -
MPowerPH
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
Nekem igy elso blikkre nagyon tetszik a modernizalas.
Bar csak most kezdtem, de nem fogok egy rossz szot sem mondani. Max annyit, hogy nem a legjobb az optimalizalas, 1080Ti keves neki 4k -ban.Mod: Egy dolog hianyzik. A terkep modot kar, hogy megvaltoztattak. Az eredetiben jobb volt, es unique.
-
Frawly
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ezt nyilván úgy kell értékelni, hogy nem az eredetivel való egyezőséget kell nézni, hanem önmagában a játékot. Persze nekem is nehezemre esik elvonatkoztatni az első résztől, az annyira zseniális volt. Ahhoz szerintem sem ér fel, de ez sem rossz. Nyilván modernizálva van, emiatt sokat könnyítettek, sok mindent kivettek. Ahogy nézem, nem is arra mentek, hogy 100% remake legyen, hanem csak közel hasonlítson, sok mindent szándékosan átköltöttek.
Grafika szerintem felemás, van, ahol nagyon szép, van, ahol eléggé elnagyolt, ilyen Mafia 2 szintjét idézi. 1080p high-ban játszom, lehet feljebb kéne vennem a részletességet?
Nem tudom hány küldi, de túl gyorsan haladok benne, az is igaz, hogy easy-n kezdtem, ami nem bizonyult jó döntésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Proxmox VE
- Elektromos cigaretta 🔞
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Filmvilág
- For Honor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bar csak most kezdtem, de nem fogok egy rossz szot sem mondani. Max annyit, hogy nem a legjobb az optimalizalas, 1080Ti keves neki 4k -ban.