- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.andras
csendes tag
Köszönöm a válaszokat mindenkitől,
Időközben tudtam beszélni egy régi ismerősömmel is, aki próbálgatott már ilyeneket, és ő mondott valami olyasmit, hogy az eredeti Leopardhoz talán a JaS féle kiadás áll a legközelebb (meg hogy JaS már régóta csinálja). Ez tényleg így van? Mert ha lehet, akkor olyat raknék fel, ami a legjobban hasonlít az eredetire (mind felépítésben, mind külsőleg). (retail verzió kicsit macerásnak tűnik, úgyhogy azt hanyagolom.)
Természetesen megfogadom a Ti tanácsaitokat is, csak hozzá nem értő lévén tájékozódni szeretnék, hogy melyikben van a legkevesebb haxolás/gányolás... aztán ha ez nem megy, még mindig ott a kalyway. Csak JaS-hoz is találtam egy par vmware-s tutorialt, es gondoltam, hatha. De ha azt mondjátok, hogy cakkos, akkor elhiszem.
Üdv,
András -
k.andras
csendes tag
Sziasztok,
Melyik változato(ka)t ajánlanátok leginkább VMware alá (p8600-as inteles gépem van), ami nem valami régi 1.4.x, hanem lehetőleg minél újabb? Kicsit körülnéztem a neten, vannak haxolt ISO-k, kész VMware image-k, meg retail DVD mentések. Láttam, hogy főleg az iATKOS/iDENEB/iPC/JaS/Kalyway/Leo4All/PCWiz/XxX féle verziókat használják az emberek, de én egyiket sem ismerem, és ha nem muszály, nem próbálnám végig mindet, mert nem nagyon van időm rá
Legszívesebben retailt raknék fel (ebbe még nem nyúlt bele senki), de nem tudom, mennyi munka lenne ezt életrelehellni egy virtuális gépen
Szóval a kérdésem az lenne, hogy szerintetek melyik változattal lenne a legkevesebb gondom vmware alatt? (Egyébként, ha van jó tutorial, az alapján bármit megcsinálok, csak így Linux/FreeBSD szinten még elég kezdő vagyok, így magamtól nem sok mindent tudnék kezdeni vele.) Esetleg van-e olyan "gyártmány", amit a felsoroltak közül (vagy azokon kívül) esetleg nagy ívben kerüljek el?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest