Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RaZroX
addikt
Úgy, hogy megnézed milyen géped van és a google (is your friend) segít megtalálni a hozzá való kexteket.
De egyébként ha itt leírod milyen géped van akkor biztos lesz aki szívesen segít neked, persze célszerű akkor rákérdezni ha nem megy és nem akkor ha nincs hozzá kedved.más: Egyébként ha Niresh alatt nem megy valami pl hang, attól még a retail rendszer alatt működhet a hozzá való kextekkel.. Nekem anno iAtkos alatt volt pont ilyen, hogy a lan az sehogy nem akart menni, a retail meg alapjárat felismerte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Óra topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- AZONNAL JÁTSZHATÓ Battlefield 6! CSAK 20E Ft.
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

HDD-ről nem lehet telepíteni? 

tlac