- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
Képzeljétek 2 hete a skandináv lottón megnyertem életem legnagyobb lottónyereményét, kemény 4128 Ft-ot! :)) soha 800 Ft-nál többet még nem nyertem pedig minden héten 3-4 szelvényt veszek... érzem, hogy ez az első lépés a milliós nyeremény felé vezető úton. :D
------------------------
Konkrétan kiszámoltam, hogy annak az esélye, hogy kettesed lesz, 2,24 %.
a hármas valószínűsége : 1 : 1231
a négyesé : 1 : 103.410
annak pedig, hogy ötösöd lesz, 1 : 43.949.268.
de nem lehetetlen ! :)
annak, hogy nem nyersz semmit, 97,67 % az esélye.
Egyébként a hatoson nagyobb az esély, én abban bízom ! ott 1 : 8.145.060 a valószínűsége annak, hogy nyerek...! -
TrollBalint
addikt
Az igaz, de mint irtam anyagilag nem jól jönne ki az ember, bár ha figyelembe vesszük, hgoy egy csomó 4-est 3-as 2-est is eltalál... de még akkor sem.
Én ha lottozok, akkor csak egy szelyénnyel, mert azzal is akkora esélyem van mint 2-vel. (50%) Másrészt, ha matematikailag nézzük két szelvénnyel 2x akkora esélyem van, de az elhanyagolható különbség, még 5-6 szelvénynél is, viszont ott már az ár nem elhanyagolható :) -
Speccy
aktív tag
válasz
kamikaze boci #32 üzenetére
4-esed volt? :))
de azt elismered, hogy pluszban lenni szinte lehetetlen a lottón hosszútávon (azok tudnak, akiknek 5-ösük, vagy 6-osuk volt... de erre olyan kevés az esély, mint a magyaroknak VB-t nyerni... :DD ) -
rog
addikt
én utoljára vagy 8-9 évesen nyertem a lottón. asszem kettesem volt, már nem emlékszem csak a hihetetlen összegre amit kaptam: 23forint. :))
(faterom játszik mindig mindent. neki volt olyan hogy két szelvényen megvolt az összes szám hatos lottón. az egyiken 4+1 a másikon meg egy 2-es. aznap már nem nagyon lehetett komunikálni vele... :) ) -
szucsi
őstag
Lett egy kettesem az ötöslottón. :D
hétszázvalamennyi üti a markomat holnap.
Az ugye százvalamennyi, ha hatszázat visszaforgatok a jövő heti szelvényekbe.
Szóval elkezdtem mocskosul nyerni, innen már nincs megállás.
Rettegj Szerencsejáték Rt., jövő héten újra lecsapok! -
gro0ms
aktív tag
válasz
TrollBalint #40 üzenetére
Akkor, ha minden 4.et töltesz ki méris csak 25%od van arra, hogy nyerj. És akkor BIZTOS nem nyersz (alá Murphy)
-
TrollBalint
addikt
nem kell 100%-ra menni
Pl. elég kicsi az esélye, hogy 5 egymás melletti számot fognak kihuzni, még annak is, hgoy 4 egymás mellettit...
ezzel szerintem egy milliárd körül lehet sporolni...
persze nem biztos, hgoy jó lenne 3 milliárdot arra kolteni, hogy megnyerjek mondjuk 500 milliót... :D -
Notes
senior tag
Régebben én is TippMix-eztem (néha még nyertem is 200Ft-ra 2000-et, meg hasonló volumenek). És tényleg vannak jól tippelhető ligák (pl. NBA), csak az a baj hogy pofátlanul alacsonyak az oddsok. Pl. a nagyobb csapatok (Pacers, MU, Milan), ha nem egy rangadót játszanak, akkor ilyen 1,2-es odds van rájuk. Emiatt elment a kedvem tőle.
Inkább beküldtem a ''S/0 léparádé'' játékba a kivágott kuponokat és nyertem 100.000Ft-ot. :)) -
gro0ms
aktív tag
Ha 100%ig biztosra mész, kb 4milliárd Ftod megy el arra, hogy feladhasd a szelvényeket, kitöltsed a szelvényt és 473040 órán át fogod Xelgetni őket (evés, alvás nélkül, ha egy lottószelvényt 2 perc alatt töltesz ki és egyszer sem hibázol) az összes lehetséges kombinációban. Ha egyet kihagysz éppen annyi az esélye, hogy az a szelvény lesz a nyerő mintha csak egy szelvényt adtál volna fel.
Szal mi kell a nyereményhez?
- kézügyesség
- befektetésre vágyó 4 milliárd magyar forint
- késztetés, hogy 54 éven keresztül töltsded a szelvényeket
- emberfeletti memória (hogy megjegyezd mi volt, mi nem)
- kb. 200 db toll (parker, mert az a jó :C)
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
Nem (azt sem tudom hol van, tudod Troll ész... :C) Pécsen voltam és vagyok. Az albérletbe (mikor még ott laktam) a szobatársammal tippmixeztünk, hetente kétszer :DDD
ő nagy sport rajongó volt és értett is hozzák, mindig nézte, ki hogy áll, én meg naivan csak tippeltem. Viszont két féle eset volt többnyire, vagy egyiket sem találtuk el, vagy pedig egyen buktuk ;] -
Phantom
tag
válasz
TrollBalint #34 üzenetére
Hello
Nincs is annál jobb, amikor 2-3 tippmixes összegyűl, és elkezdik megbeszélni a meccseket :)
Amúgy a kifejezések ismerősek. Nem Óváron végeztél véletlenül? -
TrollBalint
addikt
-
kamikaze boci
őstag
Amikor kólát veszel, sem azt számolod, hogy mennyire racionális azzal fedezni a folyadék/tápanyag szükségletedet. Az a havi ezres (nem minden héten veszek) nekem nem okoz gondot, főleg, hogy tavaly 5-6 évre előre megnyertem az árát.
Ez egy játék. Az a hülye, hogy a te szavaiddal éljek, aki többet lát benne. Akár szenvedélyes fogadóról, akár kívülálló kritikusról van szó.
(Kólát írtam, de lehetett volna ásványvíz, sör, chips, csoki, cigi, mozijegy, nem ez a lényeg) -
törölt tag
A nagymamámnak 5éve 5+1ese volt a Hatoslotton. tipikus Murrpy törvény addig mindíg néhány milliót fizetett az 5+1es akkor 600ezret, ami nem azt mondom hogy kevés(de kuva kevés:DD) de ha már nyer az ember akkor legalább annyit hogy egy new autó kijöjjön belőle.
Ezt csak azért mondtam el mert demonstrálni akartam hogy igenis lehet nyerni, viszont abban tökéletesen igazad van hogy nem éri meg mert ha összeadnám 50év alatt mennyit költött lottóra:F...
Ha a másik oldalról közelítem meg a dolgot akkor mindenki kiad fölösleges dolgokra pénzt - cigi pl. magazin,X800XT:) stbstb.-viszont az emberekben ott motoszkál a talán nyerek effekt és nem folytatom... -
Phantom
tag
Igen, vannak néha botrányok. Ezért kell olyan csapatokat tenni, amelyek patinás ligákban játszanak. Nem pedig a magyarokat. Az nagyjából az orosz rulett szintjén van.
Még egyszer: nem embereket -- csapatokat kell játszani. Méghozzá olyan csapatokat, ahol nem egy emberre épül a játék. Pl. elég jól tippelhetők az NBA, a Premier League és a Bundesliga meccsei. -
Phantom
tag
Ejnye! Miért nem inkább Tippmixre költitek a pénzt? Azon nyerni is lehet :)
-
Pentax
tag
Bolondok adója.... :U
Én is adózok! :DDD -
TomDog
tag
:OAz élet is egy nagy szerencsejáték:O
-
Speccy
aktív tag
válasz
kamikaze boci #12 üzenetére
számomra a lottózás olyan, mintha hetente felgyújtanék egy (pár) ezrest.. ilyen pazarlást nem szoktam csinálni :))
-
Speccy
aktív tag
válasz
kamikaze boci #12 üzenetére
Lottó = szerencsejáték, amin hosszabb távon csak bukni lehet... aki ezt nem tudja felfogni, az meg is érdemli..
-
Speccy
aktív tag
Aki ötöslottón játszik ,(akik nagyon hülyék amúgy :)) ) inkább adja egy koldusnak a pénzt, még ott is jobb helye lenne....
-
Gambit
őstag
válasz
TrollBalint #9 üzenetére
Nem így értettem, hanem úgy, hogy még annak is nagyon kicsi a valószínűsége, hogy valaki az életében egyszer ötöst ér el, hogy kétszer, annak gyakorlatilag semmi. És akkor az egy alkalommal legalább nyerjen egyedül, nem? Mert ha mindig az 1,2,3,4,5 -öt játsza, akkor nem fog egyedül nyerni tudtommal. Míg ha más számokat, akkor valami halvány esélye lehet. Amúgy én szeretem a valószínűségszámítást, szóval beszélhetünk erről. (4-est kaptam belőle a BME-n, közlekkaron... Aki járt oda, az tudja, hogy ez mit jelent. :P)
[Szerkesztve] -
-
gabe_
őstag
hát jó, akkor is alaposan körbelőttem a kacsát....
úgy kéne csinálni mint a valami amerika című filmben...
1,2,3,4,5 :))) -
gabe_
őstag
A 11-et xeltem, és a 10 meg a 12 is mellette van... :)
Ez annyira idegesítő! inkább ne lett volna még a közelébe egy sem! franc -
Gambit
őstag
Akárhogy számolom, és csak 4 számot látok mellette, de azért valóban idegesítő lehet. Nekem zsinórban 2x volt hármasom akkor, amikor az ötöslottón az a nagy rekordnyeremény volt nemrég. Egyébként meg nem lottózom, és akkor is szigorúan matematikai alapon próbáltam megközelíteni a kérdést...
-
gabe_
őstag
''Lottó, lottó heti remény''
Bazz, most a hatos számai: 6,10,12,26,32,38, pót 25.
ezzel szemben én a 7,11,20,27,37,41 -es számokat tettem meg. 5 szám közvetlenül mellette!!!!!!!!!! R
nyert már valaki lottón egyáltalán? :)
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Milyen NAS-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest