Hirdetés
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcs-ford
őstag
Tessék rodrigóné smink nélkül bebaxva részegen vezetett (elvégre zsarut játszik):
[link]Aláírás
-
Doviziozo
aktív tag
A Lost nyerte a Golden Globe díjat. (A legjobb sorozat , dráma kategória)
[Szerkesztve]Forza Rossoneri!
-
kapcs-ford
őstag
Sawyer-nek olyan szép fehér a kötés a karján. baromi hiteles. Na meg az hogy ritkán esznek és keresnek élelmet...hányan is tudnak halat fogni? mind a 40embernek?
pl. a legtöbb szereplőt már megcsodálhattuk különböző rongyokban de Michael miért mindig abban a piros pólóban rohad?
Tudom nem ez a lényeg de lehetne egy kicsit hitelesebben is csinálni persze ha érdekelné őket jobban.
Az egész sorozat kamu sajnos, egy halivódi szinház forgat és a forgatókönyvírók még életükben nem kempingeztek.
[Szerkesztve]Aláírás
-
Doviziozo
aktív tag
válasz kapcs-ford #1307 üzenetére
Azt ezért te sem gondolod komolyan, hogy minden részben legyen olyan jelenet, amikor kaja után rohangálnak.
Forza Rossoneri!
-
joe69
senior tag
válasz kapcs-ford #1307 üzenetére
egy jatekfilmnek nem az a celja, hogy minel huebb legyen a valosaghoz, az a dokumentumfilm.
egy festmenynek sem az a celja hogy a valosagot kozelitse, arra ott van a foto -
Jégkokó
veterán
-
jamo
tag
válasz Jégkokó #1312 üzenetére
hát igen idővel.. csak győzzük kivárni de mondjuk az első season ba nem is történt szerintem annyira durván sok dolog inkább a 2season ba indultak be a dolgok eddig igasságszerint csak mindig kérdésekbe ütköztünk és nem kaptunk rá választ szóval akkor tudjuk már hogy a 2s nak is az utolsó része érdekes lesz..
-
Sytex
tag
Hát igen: itt indultak az igazi rejtvények, de itt még lassabban megy a cselekmény mint az S1-ben. Néha az ideg szétvet 1-2 rész végén, hogy még 1 hetet kell várni a megoldásra, és az se biztos hogy a megoldással fog foglalkozni a rész.
- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?
-
joe69
senior tag
kinn van az uj resz, ismet sok kerdest fog felvetni asszem
-
Achill3uS
nagyúr
10-eshez is megvolt gyorsan, de csak annyit kértem ha valakinek megvan jelezze
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz kapcs-ford #1322 üzenetére
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
jamo
tag
Most néztem meg a 2x11 es részt és lehet, hogy egy kicsit hülye vok de mire akartak következtetni Jack nak az utolsó beszólásával mikor a zsaru csajt kérdezte, hogy mennyi idő alatt lehet megtanulni lőni
-
CocooN-z
őstag
jha, jack is kezd begolyózni
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
fél spoiler
Hát remélem nem az lesz a vége hogy mind hősi halált haltak mert szembeszálltak MR. Pirates -el és bűnbandájával, akik való világ fiilingben watchingolják őket . Érdekes lesz majd a vége, ha lesz egyáltalán vége, mert eléggé vontatott már a hangulat, amig az elején hatalmas csattanók és fordulatok voltak, mostanra már csak egy néhány van, szúró próba szerűen.
by: ZBRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
Jégkokó
veterán
Akkor a hétvégén ,pontosabban vasárnap adja az axn az uj részeket?
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
Remélem szinkronba nyomja, mert nekem ugy sokkal jobban tetszik mint feliratosan
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Jégkokó #1333 üzenetére
bocs ha idiota a kérdés, de ezt az axn -t ti hogy nézitek? rendesen befogható magyar csatorna vagy mi?
[Szerkesztve]"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
bagyulajuve
addikt
Én is megnéztem a 2x11. epizódot és nem vágtam tőle hanyatt magam, de azért történt egy kis előrelépés (az vmi kalózcsávó volt a hajóról?). Ne reménykedjetek a ''hülye'' végben, sztem a legtöbbjük meg fog menekülni! Csak ne b*ziskodjanak sokáig.
Resistencia eterna
-
Jégkokó
veterán
Na az elöbb néztem meg a második évad első részét az AXN en, hát sztem elég jó volt, és még izgalmas is.Bár az nem derült ki belőle, hogy hogyan lehet abban a kabinban vagy miben minden a víztől az áramon át a kajáig minden.Én is szeretnék egy ilyen kabint magamnak a dzsungel közepébe
-
Achill3uS
nagyúr
-
Jégkokó
veterán
Játszottam azzak az uj lostos jáékkal.De még van időm javítani az eredeményemen.De már az elsőbe is nyertem egy pólót amiről aztán mind a mai napig nem értesítettek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest