Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
-
[pod]Diablo
őstag
mondtam hogy vanak mások si a szigeten és a tudos is beleillik abba hogy ott van egy robot egy álllatnak átszázva
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
_Blank_
senior tag
Ilyeneket azért nem kéne barakni, durván SPOILER!
-
[pod]Diablo
őstag
lehet hogy az a csaj az a francia nő aki küldte a segéjkérést
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
onlysony
aktív tag
-
busman
veterán
Majd akkor lesz érdekes, amikor felszáll a fekete füst...
Az őrül tudósnő 16 éve van a szigeten,szerintem.
[Szerkesztve]I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
[pod]Diablo
őstag
már alig várom a következő részt.Arra leszek kiváncsi hogy menyire fognak bonyolódni a dolgok a következő részbe
-
[pod]Diablo
őstag
küldhetnél nekem is egy e-mailt a sorozat részeiről.
Előre is köszi.Ha küldesz akor légyszi küld az adataimnál lévő -email címre.köszi"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
AMD Power
titán
Ezt írtam nem is olyan régen. Neked egy jó nagy BAN-kéne!! A Francnak kell ilyen dolgokat hsz-ni!
-
--TIKI--
tag
mik azok a fehér nemtudom mik????
-
[pod]Diablo
őstag
itt egy jó kis cikk:Bővebben: link
-
AMD Power
titán
válasz [pod]Diablo #224 üzenetére
Ez nagyon cuki! Egy hétig én is szívesen lennék vele egy lakatlan szigeten!
Bővebben: link -
rocket
nagyúr
Eleg vegyes ez a sorozat, jurassic park es a survivor keverekenek tunik egyelore, misztikus x aktas kornyezetbe ultetve
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
[pod]Diablo
őstag
ja,de majd remélhetőleg a 2-részből kiderül hogy mi is vaojában,x-akták,vagy juressic Park stilusú lesz
[Szerkesztve]"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
IRON STORM
őstag
Nem rossz a sorozat. néha idegesítően vontatott, de mégis végig tudtam nézni az első részt
várom a következőt....Csak a TDi!
-
Superman
nagyúr
Én nem tudom végigvárni, amíg leadják, inkább megnézem magyar felirattal az összes részt.
Komoly tartalmú SPOILER következik, csak haladóknak!
A fákat ALIENEK mozgatják, akikre Predatorok vadásznak, mivel ők telepítették ide őket, de mivel csak a 24. században jelentek meg a Földön és erős ellenfélre találtak a Csillagflotta személyében, ezért visszautaztak az időben és kinézték ezt a szigetet. Ezt viszont nem hagyhatta a Föderáció, ezért visszaküldték az időben az Enterprise C-t az élén Jean-Luc Picard kapitánnyal. A sorozat további részeiben feltűnik még Data parancsok (Brent Spiner) és Worff parancsnok (Michael Dorn) is és egy villanásnyi jelenet részéig Riker is (Jonathan Frakes).
Ezenkívül a túlélők megtalálják még egy Borg kocka maradványait is és ezt kutatandó a szigetre érkezik Fox William Mulder ügynök is, aki tudja: 2012-ben jönnek az idegenek és megszállják a Földet. Ezután rendkívül sok karakter fog szaladgálni a szigeten (Mulder nem sokáig, mivel asszimilálják, de nem tudjuk meg kicsoda...talán az X akták következő mozifilmjéből..), sokféle céllal.
A lényeg: az Alienekkel személyesen végez Worff, a Predatorokkal Jack doktor, Muldert teleportálják az Enterprise-ra, hogy visszaalakítsák, Picard szózatot intéz a túlélőkhöz, hogy mivel már tudnak a 24.századról, ezért vagy megsemmisíti őket, vagy elmennek vele az ő századába. persze az utóbbit választják, Picard pedig felrobbantja az egész szigetet és ezzel vége is a sorozatnak.
Remélem senki illúzióját nem romboltam le. -
csibor
addikt
Az nem lehet hogy a szegény jeges medve csak a coca coláját kereste a következő reklám filmhez,mert elvesztete és azt remélte a látogatok megtalálták?
-
molnigee
aktív tag
Tökre érdekes olvasni miket kisilabizáltok már itt az elején!
Én már láttam az első szériát végig
Csináltam is neki kb 9hónapja egy rajongói oldalt, sok sok infóval!
Bővebben: link
Hogy mi döngeti a fákat... asszem csak utolsó részekben mutatják meg... 24-25
Szal addig csak tippelgessetek--> http://dronearena.hu/ <--
-
Viktor77
titán
Látom van aki nem érti meg, hogy ne lője le az összes poént (főleg Superman! ), szal most kérek mindenkit, az eljövendő részekről SEMMIT ne írjon le!
Onlysony, ez főleg Rád vonatkozik. Pár hsz-t törlök.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Balli
őstag
Csak péntekenként játszák ezt a sorozatot?
Athens 2004
-
cornfake
aktív tag
válasz [pod]Diablo #230 üzenetére
haaaaaaaaaaaaaaaaaat,sajnos nem tudom,nem lattam a tovabbi reszeket /dehogya fenebe ne lattam volna/
talan a hardwireden lattam ha spoilert a hatter szinenek megfelelo szinu betukkel nyomtak be,es ha kijelolted akkor latszott.ez jo..itt nem muxik igaz?
[Szerkesztve]I'm what's left, I'm what's right..
-
nRu3
addikt
nem kell anyit komponálni mi lesz a köv részekben, majd meglátjátok.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
kovsol
titán
kiváncsi vagyok mi öli őket de nem merek beleolvasni a topicba mert nem akarom lelőni a poént
May the Force be with you!
-
Superman
nagyúr
válasz [pod]Diablo #248 üzenetére
Te tényleg ennyire nem érted a tréfát?
-
Lauro
tag
Szerintem az egész a kutya műve biztos párosodott valami gyíkkal és úgy lett a mutáns a másik tippen hogy kiderül hogy van még egy Jurasic Park sziget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs