- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Sziasztok.. Én is vettem egy logitech x530 hangfalszettet vadonatújonnan Iponba.. Na és azt szeretném megkérdezni hogy első alkalommal megszabad hajtani,tehát nagy hangerőtöl lesz valami baja az első perceknél vagy időknél?? Mert én egy kicsit meghajtottam.. Egyébként nagyon jó kis hangfíalszett.. 1héttel ezelőtt Logitech x540em volt azt vettem,előtte x530volt csak egy baleset folyamán tönkrement és gondoltam kipróbálom a x540et milyen mert még is újabb típus stb.. Na hazajöttem.. 1.Recseg épp hogy egy kicsit hangosan hallgatod,a mélynyomó szinte nem is mélynyomó hanem pattogó mert csak pattog semmi mélyet nem ad. Na jó,mondom ez nekem nem kell.. eladtam itt ph-n vettem utána gyorsan egy x530at most raktam össze na semmi bajom vele.. Nagyon fasza kis hangfal. No recsegés,no pattogás.. A mélynyomó az igazából is mélynyomó nem csak elvan nevezve annak és a magashangsugárzók is jobbak sokkal.. Na és ezért kérdeztem hogy első alkalomnál megszabad e hajtani a x530at mert én egy kicsit meghajtottam.. Tehát aki x540et akar venni felejtse el ugy ahogy van.. talán xboxhoz vagy ilyesmihez talán jó de gépre,tv re felejtsétek el.. Várom válaszokat a kérdésemre.. előre is köszi.. Üdv: Robi
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs