- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T54B4
csendes tag
Nemrég kaptam meg az X-540 hangrendszeremet, és...... egyszerűen ÜBERÁLLATZSÍRCUCCC!!!

Valami eszméletlen jól szól! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Eddig egy 2x100 W-os hi-fi-m volt, de meg sem közelíti ezt! Ez összesen 140W-ot bír (RMS 40W), de ezerszer jobb. Amúgy sem mindig a wattok számítanak. Ha minőségi hangszórók vannak benne, akkor bőven fölülmúlja. Ez minőségi. Nem véletlen, hogy vannak sokkal olcsóbb 5.1-es hangrendszerek, amik több wattot bírnak (akár nagy márkákban is), de mégis mindenki ezt ajánlja.
Egyetlen hátránya, hogy kicsit rövidek a kábelek, de csak a hátsót kellett pl nekem 1 méterrel megtoldani. Én falra szerelve használom, és tökéletes a hangzás.
A filmek jól szólnak. Foobar200-ben kiküldtem 4.1 (4+sub) csatornára a zenét, ezerszer jobb. Centert ilyenkor nem érdemes bekapcsolni, mert elvész a sztereó hangzás. Játék alatt pedig...hűűűűű. Mikor valaki motoszkál mögötted hallod, ahogy elsuhan, meg minden kis rezdülést a megfelelő irányból. Egyszerűen lenyűgöző számomra.
Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Ja meg, hogy a sub hangszórója a földbe fele döngöli a basszust az külön zseniális találmány. Sokkal intenzívebb a hangzás.
Köszi, hogy elolvastad
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest