Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Ebayről vennék autós töltőt. Valaki vett már? Ha igen, milyet honnan? Micro USB-s kellene. -
Tomi0703
addikt
Ja, csak mostanában regisztráltam íbéjre azt most nagyon rá vagyok pörögve. De látom van itthon is occsóért.
(#5742) DeFranco: Értem. Mi történt amúgy? Behalt tőle a telód, vagy csak az akksid bánta?
Okés, akkor szerintem megrendelem azt amit linkeltél. Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Kötelezővel kapcsolatban lenne kérdésem. Tavaly október végén kötöttem öregapámnak. Most amit kiszámolt, az drágább lenne kicsivel mint a tavalyi. Ez létezik? 94-es az autó. Tavaly lett újra kocsija 3 év után, szóval a bonusa az alap. Ha nem kötöm újra és marad a réginél akkor ugyanannyi lesz majd neki az éves mint tavaly? -
Tomi0703
addikt
Hali!
Már korábban jártam itt a kötelező végett. Na most annyi, hogy kiment a fejemből (29.-re emlékeztem mint határidő, de 28 volt). Akkor most már felesleges is nekiállni, igaz?
Már 2 hete próbaként végigmentem a procedúrán, akkor a jelenlegi biztosító volt a 2. legolcsóbb vajon most annyi lesz majd a kötelező mint amit ott ajánlottak? -
Tomi0703
addikt
Sziasztok!
Ebben esetleg tudna valaki segíteni? -
Tomi0703
addikt
Hali!
Öregapám Astrája unokatesómé lett, üzembetartóival. Papa vett másik kocsit, minden elintézve, unokatesóm is megkötötte a biztit stb., öregapám is az újra. Mivel netrisken én intéztem az öregnek eddig a biztosítást, van valami dolgom? Vagy automatikusan megszűnik?
Szerk.: Közben látom a netrisken keresztül lehet nekik üzenni. Megszüntetem a szerződést, van egy ilyen. Ennyi lenne?
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Egy elég nagy kéréssel fordulnék hozzátok! Adott lenne ez a Bravo amit meló végett (+ a nagy távolság) nem mostanában tudnék megnézni. Aki esetleg jár arrafelé, vagy van ideje meg tudná szemlélni helyettem? Esetleg menni is vele?
Nem patika autót keresek, ha egy 100-150k-t rá kell borítani még vétel után az nem gáz, ráadásul van szerelő ismerős is.
Faternak van pesti ismerőse, de nem fog neki szólni mert szarolaszt ne vegyél stb... Szokásos hülyeség. -
Tomi0703
addikt
Üdv!
Hétfő reggel indulnánk Hajdúszoboszlóra pár napra. Gugli térkép ezt dobta ki. Pályán mennénk, igazából az M0-ás rész érdekelne. Jó ez így vagy jobb lenne valamerre kerülni? (egyátalán nem vagyok ismerős Pesten). Ja amúgy online, eautópályamatrica, meg autópályamatrica.hu mindegy honnan veszem a matricát?
-
Tomi0703
addikt
Nov. 18.-án rendeltem tőlük gumiszőnyeget Laguna 2-be. Írtak 2 napra rá, hogy elfogyott és a héten (azon a héten) érkezik áru és küldik. Azóta semmit. Hétfőn írtam nekik megint, hogy mi a helyzet. A válasz megint az volt, hogy ezen a héten kapnak árut és küldik.
Most már mondjuk kezd bosszantani, mert megjött a hó is a héten, szövetet nem nagyon szeretném sokáig bent hagyni. -
Tomi0703
addikt
Hali!
Március 30.-án van a fordulóm (biztosítás). Küldte a bizti a levelet, hogy február végig írjak ha fel szeretném mondani stb.
No, ezt netrisken keresztül intézte nekem tavaly ismerős. Jelszóra ilyesmire már nem emlékszik. Ha én most regelek netriskre, megkötöm az új biztit, akkor a netrisk elintéz mindent? Vagy írnom kell a biztosítónak? -
Tomi0703
addikt
válasz Speeedfire #114014 üzenetére
Zirc - Vp között nagyon jókat lehetett autózni.
Most is lehet. Szinte az egész szakasz fel lett újítva pár éve. Este lehet is menni (nappal teli van kamionnal), csak tényleg sok a vad...
-
Tomi0703
addikt
-
Tomi0703
addikt
Urak!
Most valtok kozelezot. Normalis az, hogy a Wabinal minel nagyobb a fokozatod, annal olcsobb a biztositas? B10-ben a legolcsobb.
Forditva szokott ez lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest