- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
dellfanboy #165761 üzenetére
+1 adac
Ha sokat pályázol, muszáj. Ha német pályán lerobbansz, 10 percen belül itt egy rendőrjárőr, és már hívja is a trailert, ha addig te nem tetted meg. Ez mindenképpen adac lesz, ha nem vagy klubtag, akkor durván zsebbenyúlós. Amúgy olyan 90 eur / év, de egy csomó mást is biztosít, és nemcsak Németországban - Magyarországon is pl.
Ja, ez nem kgfb, az más dolog, azt érdemes teilcascoval kötni. Nekem fizettek magyarországi jégverést 150 eur önrésszel, áldottam az eszem, hogy megkötöttem, majd’ 5000 eur értékcsökkenést fizettek ki az autóra. De repedt szélvédőt is cseréltettem, az pl önrész nélküli, az sem kis összeg errefelé (főleg eső-, fény-, meg anyámtyúkjaszenzorokkal).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- További aktív témák...
- HomeAssistant és SolarAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- ÚJ, USB-C-s / elemes, rádiós (RF), wifis (Tuya, SmartLife, stb.), programozható okostermosztát
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Új okosotthon eszközök bolti ár alatt - Blitzwolf SHP15, Miboxer, Aqara eszközök
- 3D nyomtatott versenypályák, versenyzői aláírások
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync