- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dluinet #153159 üzenetére
Ja, akkora gyöngyszem ez a motorcsalád, hogyha a BMWt kérdezed, akkor leszegezett fejjel mutogat a PSA-ra, ha a franciákat, akkor meg a németekre.
___
Tegnap hazafelé egy néni kicsit elnézte a behajtót, így sikerült a nagy esőben az árokba csúsznia. Megálltam, elég nagy volt a meglepetés, hogy félreálltam és segíteni akarok, mert már egy ideje ott voltak -. Rajtam kívül mindenki csak próbálta kikerülni a félig az útra belógó autót esetleg még dudált is egy rövidet a zseblámpával köröző emberkének... Pont nem volt nálam kötél (hörcsöggel voltam, de a HSD korszakban kiraktam, mert úgyse vontathattam azzal), így hazaugrottam érte, a szomszéd jó arc volt, jött ő is egyből segíteni. Mire visszaértünk 1 buszos állt meg segíteni. Érted, egy buszos, aki valószínűleg dolgozni ment, mert nem ezzel mész az ALDIba. Szerencsére egész könnyen kijött, bár az orra azért kapott (vizes volt az árok és földes, de arra üld az autó.
Nem értem az embereket, hogy miért néznek át ilyen könnyedén a másikon...
-
törölt tag
válasz
Dluinet #153159 üzenetére
Mi az a Prince? Mert nekem ez jut eszembe róla, de szerintem nem ez lesz. [link]
Már a nyári Hanula videónál is mondtam, hogy a jövő nem az elektromos autókban lesz, itt van az egész elrontva, hanem abban, hogy az elektromos autót elhelyezik a megfelelő rétegében a benzines, a dízel, a hibrid és a megannyi mellé. És mindegyiket kőkeményen fejleszteni kell ugyanúgy. Jó lesz ez így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max