- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- lezso6: Dasu Auto
-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Valószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
pit stop #148252 üzenetére
Hat igen, itt a kedves ügyészség azért nagyon hülye volt. Mert - sajnos jogosan - nem állapítható meg kétséget kizáróan, hogy ez az autó az egykor ellopott fekete autó.
De az egyértelműen bizonyítható, hogy nem az a szürke, amelyiknek az alvázszámával fut. Innentől pedig már jó néhány bűncselekmény megáll, meg ha a konkrét lopás nem is.
You had one job. -
Magnum_
nagyúr
válasz
pit stop #148252 üzenetére
Az utolso mondat gyonyoruen mutatja a hazai igazsagszolgaltatast, bar tudvalevo, hogy az ugyeszseg ma mar vedougyved szerepet tolti be, varom is a hetfot, amikor is a legfobb
vedougyvedetugyeszt ujabb 9 evre valasztjak megKis aprosag: az elso muszaki fenykepeken nemet ideiglenes rendszam van rajta, de sarga, nem piros. Az csak (nemet) belfoldi hasznalatra jogosit. Nem mehettek volna at azokkal mas orszagokon - Nemeto.-n kivul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest