Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
válasz Reggie0 #44912 üzenetére
Nalunk mar 2 tv is tonkrement villamcsapastol,ugyhogy ugyanennyi erovel mehetnek a rigek is a kukaba ha nincs szerencsem. Marpedig mostansag eleg valoszinu,hogy lesz egy par zivatar..ha pedig nem vagyok otthon es nem tudom kihuzni a gepeket,az eleg nagy szivas lehet,es erre a biztosito sem fog fizetni.
X Factor
: A tap a legkisebb gond azt meg lenyelnem,de a vgakat ne bánCsa![ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
koko52
nagyúr
válasz Reggie0 #44957 üzenetére
Egy kisüléskor akár 20-23 is átmegy ezért akár fél másodpercig is tarthat.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
AAntii
őstag
válasz Reggie0 #44988 üzenetére
Nem kell bemutatni a kereskedelem működését, de bizonyos szint alá legálisan nem lehet lemenni, vagy nem annyival, hogy azért az ember halál ismeretlenként rábízza a pénzét. Ezek a webshopok nem véletlen Mucsajröcsögealjsó tanyavilágába regisztrálják a székhelyüket, vagy éppen a még megfoghatatlan külföldre. Természetesen a cégvezetőként minden esetben olyan hajléktalant vagy nagyon rossz anyagi helyzetben lévő embert megjelölve aki az adott településen a legkevesebb flakonos borért belemegy a játékba.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
fogtunder
nagyúr
válasz Reggie0 #44988 üzenetére
magánemberként nem is csinálom, mert semmi értelme a klasszikus fizetési módok mellett, eleve nincs ott rögtön a pénz, megjön, feldolgozzák, stb, felesleges időpazarlás.
viszont apósék cégének is szoktam néha intézni hardver beszerzést, ők például könyveléstechnikai okokból utalni szeretnek, ha nem valami kis értékű dologról van szó, de ilyenkor csak bejáratott boltokat használok, ahol tudom, hogy nem lesz baj, nem is volt még soha.a Luxury amúgy azt csinálta, hogy mondjuk volt egy MSI 1060 Gaming 84-87K körül januárban, aránylag nagy szórással, náluk meg 78K. ha a nagy hardverboltok mind 3K-n belül vannak, akkor legjobb esetben is rohadt gyanús, hogy egy olyan üzlet, akik parfümöt árulnak, jóval olcsóbban adnak olyan PC hardvert, amire feltűnően nagy a kereslet.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Reggie0 #44993 üzenetére
mondom, magamtól nem csinálnék ilyet, mert nincs sok értelme szerintem se.
(#44992) tom120514: ez is egy olyan dolog, hogy nem kell elhinni azt, ami túl szép, hogy igaz legyen. az ilyen frissen regisztrált, értékelés nélküli újoncokkal amúgy se szeretek nagyon bizniszelni, még ha ők a vevők, akkor se, most ahogy adtam el a kártyákat, kb. a 60%-uk inkább ne is írt volna, mert csak az időmet pazaroltam.
(#44994) chungey9: hát én azért szeretném visszakapni azt a 66K-t a helyedben.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Kkitti78
kezdő
válasz Reggie0 #45359 üzenetére
Vektast : dagger hashimoto az algoritmus. Elterjedt nevén Ethash. Nem csak az ETH létezik ezzel az algóval. Azokat meg lehet túrni orba-sz@jba 1030-al.
Relaxing hogy lehet aszt megcsinálni?
[ Szerkesztve ]
Kezdő vagyok nem pedig szőke, vagy mégis? XD ..de vörös a hajszínem, így van még remény ;)
-
Kkitti78
kezdő
válasz Reggie0 #45393 üzenetére
Érzek a "hangodba" egy kis kioktatást. Szerintem meg pont sz@rik a dag file méretre az NV. Most AKA megy, de lepróbálom a 2giga dag alatti ethash alapú coinokat. csak hogy biztos legyek valamiben.
Ám nézd csak: [link]
De megmutizom majd a kicsikéim max holnap este.Kezdő vagyok nem pedig szőke, vagy mégis? XD ..de vörös a hajszínem, így van még remény ;)
-
-
Dare2Live
félisten
-
tom120514
őstag
válasz Reggie0 #48433 üzenetére
Nem, ez azt jelenti hogy a kockázat nincs jó arányban a nyereséggel ami itt felmerült.
Természetesen tudom hogy van értelme a hostingnak, sőt azt is megfogadtam amiről a többség csak beszélt és játszós pénzem van a 3 rigemben, pont hogy a lehetőségeimhez képest költöttem Ezért sem állítgatom le csak mert éppen nem sokat hoznak, el sem adom mert még a jelenlegi helyzetben is pluszban mennek, ha felfutás lesz, kasza lesz, ráadásul marha jól szórakozom velük.
Never go full retard.
-
-
sanzi89
addikt
válasz Reggie0 #51900 üzenetére
Én is leépítettem a kártyákat, már csak pár darab 570 8GB-os van, de én kb. 2 hónapja rá se néztem a rig-re. Annó az összerakás, beállítás elvett pár napot, de régóta nem volt vele semmi gond szerencsére.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Kiskokó
veterán
válasz Reggie0 #53858 üzenetére
Helló
Csak ránéztem milyen minerek vannak, és a BTC kalkulátor más adatokat írt , hogy mennyit tud bányászni, a gyártó oldala is, meg mondjuk használtként is mást írnak róla.
De kell a TH/s neki bőven, hogy egyáltalán 0-ásra kijöjjön, pedig tök jó lett volna BTC-t is bányászni.
Jófogáson pl van 450ért és tök hihetetlen értéke írnak rá mit tud bányászni. Meg szerintem az nem is eredeti mert túl olcsó... Antminer 15 azthiszem.
NA mind1 csak gyűjtöm az infókat| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Powerer
tag
válasz Reggie0 #53969 üzenetére
Azért valószínűleg sokan szívesen cserélnék le az 1660-jaikat 3060ti-re ezzel az 500 kH/w hatékonysággal, ha épp be lehetne menni a boltba és kérni 6-12-akármennyi darabot olyan áron ami 4-5-6 hónap alatt megtérül.
Főként ha limitált mennyiségű kártyát tudsz betenni a rigjeidbe, ebben az esetben viszont egy egyszerű vga, esetleg táp csere lenne meg némi konfiguráció. -
koko52
nagyúr
válasz Reggie0 #54065 üzenetére
A vram ugyan az mint 3060ti ezért gondoltam legalább 53-55Mh/s-ra.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Frozen
addikt
válasz Reggie0 #54112 üzenetére
Ez a németeknél a kicsi kleinenzage én nem használom a rendes ebayt mer sok a szállítási idő. Plusz én mindent lebeszélék vagy személyesen megyek. Amúgy oda van írva hogy kép sztem ez nem csalás,csak aki nem olvas az meg is érdemli...
Amúgy üres dobozt kell felrakni azt kész azt meg jól becsomagolva el lehet küldeni ebben semmi kifogásolható nincs aki meg felicitálja 1000 eurora az így járt ha egyszer oda van írva. De ez hogy egy kepet kuld emailen ez nagyon gáz.
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz Reggie0 #54158 üzenetére
850w os tapom van es nincs annyi csati rajta hogy erdemben be tudjak kotni 2x 3080 3csatis kártyát mivel úgye ehez 6 db pcie kellene ,de ha nem is minimum 4 és nekem a tápon csak 3 van a szar focus miatt...
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Analóg fényképezés
- További aktív témák...
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest