- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
a secondary slave-re van kotve az egyik winyom a mobilrack-ben. UHU linux teljesen jol ment, windows alatt tarolasra hasznaltam...teljesen jol ment minden.
mandrake linux neha varatlanul teljesen megfagyott benne (eger kurzor is kimerevedik, winyolampa egvemarad, semmire sem reagal). suse 9.2 fel sem telepul, amikor elkezdett vna masolni vegtelen ciklusba keveredett (ezt onnan gondolom h ctral+alt+f4-et nyomva ugyanazokat a sorokat ismetelgette a kernel)
tobb vinyoval probalkoztam, a jelenseg mindig ugyanaz volt (mandrake, suse suxolas)
viszont ha mobilrackbol kivettem a winyot, es csak siman rakotottem sec.slv-re akkor ment rendesen a suse install (mandrake-t meg nem probaltam, de sztem az is, mert ugy fagyott mint amikor vmi hdd para van)
es mint mondtam a rack mukodik, tudok belole masolni, particionalni is stb, windoz alatt is teljesen ok. ezt magyarazza meg nekem plz valaki, mert egy kicsit tanacstalan vagyok, es erdekelne a megoldas!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest