Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
a secondary slave-re van kotve az egyik winyom a mobilrack-ben. UHU linux teljesen jol ment, windows alatt tarolasra hasznaltam...teljesen jol ment minden.
mandrake linux neha varatlanul teljesen megfagyott benne (eger kurzor is kimerevedik, winyolampa egvemarad, semmire sem reagal). suse 9.2 fel sem telepul, amikor elkezdett vna masolni vegtelen ciklusba keveredett (ezt onnan gondolom h ctral+alt+f4-et nyomva ugyanazokat a sorokat ismetelgette a kernel)
tobb vinyoval probalkoztam, a jelenseg mindig ugyanaz volt (mandrake, suse suxolas)
viszont ha mobilrackbol kivettem a winyot, es csak siman rakotottem sec.slv-re akkor ment rendesen a suse install (mandrake-t meg nem probaltam, de sztem az is, mert ugy fagyott mint amikor vmi hdd para van)
es mint mondtam a rack mukodik, tudok belole masolni, particionalni is stb, windoz alatt is teljesen ok. ezt magyarazza meg nekem plz valaki, mert egy kicsit tanacstalan vagyok, es erdekelne a megoldas!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Hálózati / IP kamera
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest