- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
A lényeg, hogy ezekből nézd meg, ami alapján majd telepíteni fogsz, azt mondtam neked, hogy a többi részével most ne foglalkozz, de csak írtad, hogy majd a googliban megnézed, mi ez az FSTAB dolog, emiatt is öntöttem rád azt a hzs-t, mert így már megérted, miért mondtam, hogy majd, ha kicsit kiismered a rendszert, visszatérünk az FSTAB-ra. A mai ismeretek szerint, ha semmit nem csinálsz vele, akkor sincs gond, ez már inkább csak optimalizálás lesz.
Szóval egyszerűen csak telepítsd fel a rendszert, használd, ha valami kérdésed van, felteszed. Meglátod a videókból is, mennyire könnyű az egész. Az összes többivel egyelőre ne foglalkozz, mert akkor megint rád fogok ijeszteni!
A videókból elég, ha ezt a KDE telepítést nézed meg most először, a többit csak érdekességképpen, max, mert ha mindbe belemerülsz, akkor összezavarodsz.
Amúgy ja, rettentő sokan vagyunk!
De szó se róla, egyre többeket érdekel a dolog szerencsére. Mi minden új Linuxosnak örülünk.
Annyit még megemlítenék, hogy a videótól eltérően én 25- 30GB gyökér, azaz / particiót csinálnék, /home és /swap nélkül. Ahhoz, hogy megismerd a rendszert, ez bővel elég, úgyis fogsz még párszor telepíteni.
A /home-ot ez esetben maga a rendszer hozza létre a /-en belül. Én a mai napig így csinálom, a letöltő meghajtók úgyis külön vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest