Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz J.C.G. #9105 üzenetére

A lényeg, hogy ezekből nézd meg, ami alapján majd telepíteni fogsz, azt mondtam neked, hogy a többi részével most ne foglalkozz, de csak írtad, hogy majd a googliban megnézed, mi ez az FSTAB dolog, emiatt is öntöttem rád azt a hzs-t, mert így már megérted, miért mondtam, hogy majd, ha kicsit kiismered a rendszert, visszatérünk az FSTAB-ra. A mai ismeretek szerint, ha semmit nem csinálsz vele, akkor sincs gond, ez már inkább csak optimalizálás lesz.

Szóval egyszerűen csak telepítsd fel a rendszert, használd, ha valami kérdésed van, felteszed. Meglátod a videókból is, mennyire könnyű az egész. Az összes többivel egyelőre ne foglalkozz, mert akkor megint rád fogok ijeszteni! :D

A videókból elég, ha ezt a KDE telepítést nézed meg most először, a többit csak érdekességképpen, max, mert ha mindbe belemerülsz, akkor összezavarodsz.

Amúgy ja, rettentő sokan vagyunk! ;] De szó se róla, egyre többeket érdekel a dolog szerencsére. Mi minden új Linuxosnak örülünk.

Annyit még megemlítenék, hogy a videótól eltérően én 25- 30GB gyökér, azaz / particiót csinálnék, /home és /swap nélkül. Ahhoz, hogy megismerd a rendszert, ez bővel elég, úgyis fogsz még párszor telepíteni.
    A /home-ot ez esetben maga a rendszer hozza létre a /-en belül. Én a mai napig így csinálom, a letöltő meghajtók úgyis külön vannak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés