Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Kösz az érdeklődést
.Na, hát mégsem olyan egyszerű a dolog
.Kipróbáltam azt, amit azon az oldalon leírtak, amit adtál. De nem sikerült. Hétfő este meg már többre nem volt időm.
Tegnap este is nekifutottam, mindent legyalultam, legyen csak Linux Mint akkor. Szépen felrakta, de ugyanúgy nem ment. Próbáltam OpenSuse-t is, mert az mindig be tudja rakni rendesen a GRUB-ot ahova és ahogyan kell, de ott is ugyanez a hiba volt.
Oké, akkor legyen csak WinXP, de egy bebootolást megvárok. Itt is ugyanaz: villog a kurzor...
Na, gondoltam, hogy itt már más lehet a gond, mert ez nagyon nem jó.
Arra jutottam, hogy mivel a vinyó egy PCI-os SATA-vezérlőn van, lehet, hogy az ősrégi alaplapom ősrégi BIOSa nem tudja átadni vagy a kártya nem képes átvenni a rendszerindítást.
Ha lesz ma este időm, akkor vagy ezt a vinyót, vagy egy másikat rákötöm közvetlenül az alaplapi SATA-vezérlőre, és úgy futok neki.Kíváncsi vagyok a Mint-re, mert a menüje sokkal jobban tetszik, mint az Ubuntué. Viszont Suse-ban a sok xorg.conf-olást nem bírtam idegekkel
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenWRT topic
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Diablo IV
- Plazma TV topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Rowon