- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #5117 üzenetére
A chipset meleg, de közel sem annyira hogy ez okozza a fagyást. (Annó volt nForce 4 Ultrás lapom, arra tényleg kellett a HR-05.
) A ház oldalán lévő ventit megfordítottam hogy befelé fújjon, úgy is fagyott.
Nade ami legalább minimálisan érdekes lehet ebben a topikban: Megpróbáltam visszarakni a nyílt drivert a Driver Managerrel, de csak váltogatott a fglrx és a fglrx-update között. (
) Próba cseresznye alapon a Software Managerrel leszedtem a fglrx csomagokat és felraktam az xserver-xorg-video-ati csomagot. Újraindítás után így végre a nyílt driver töltődött be (kurzor korrupció nélkül, hardware-es gyorsítással), azóta nincs fagyás (pedig a tuningot is visszaállítottam).
Én még mindig memória problémára tippelek (abból kiindulva, hogy a plusz feszültség az NB/IMC-nek megoldani látszik a gondot), de érdekes hogy a Linux mennyivel érzékenyebb a hardware-es problémákra mint a Windows. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #5117 üzenetére
5 venti mozgatja a levegőt a házban, plusz a táp és a CPU-hűtő. Ha tényleg a chipset akkor nagyon kontár módon lett felrakva a borda. Köszönöm a tippet, ellenőrizni fogom. (De hogy Windows alatt ez miért nem probléma az továbbra is rejtély...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OpenMediaVault
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest