- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
spammer #4963 üzenetére
2-ből 2 gépen. 3. -on meg kapásból boot után live lemez nem ad képet
Utóbbi egy eléggé korszerű gép, I5 4670k, Radeon 7870 Black. (Meg tudom oldani, hogy legyen kép kis szenvedéssel, de hogy enélkül feltelepíteni sem tudom az egy vicc...)
Várom a 16.04-et, remélem lesz változás.
Lathronos: lehülyéztem én bárkit is? 2 gépen is használok linuxot, az egyik Mint, a másik Xubuntu, szerintem jogomban áll leírni a tapasztalatomat
De cáfoljatok meg, vannak böngésző tesztek, mondjátok azt hogy a Win nem jobban teljesít... Hiába pedálozunk a rammal, ennek is akkor lenne lényege ha 1gb ram lenne a gépben, de ez már filléres tétel...
Laptopon egyébként nem vészes, arra nem is szeretnék Windows-t, de pont a gyenge htpc-n nem teljesít jól, amit sajnálok, mert szeretem a rendszer letisztultságát, semmi csicsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest