- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Nekem tíz éves a Somogy-m, amikor jöttek a samba frissítések, onnantól nem látta a Mint/Ubuntu, csak ip címmel.
Utánanéztem, és az volt a megoldás, hogy valami apple félre megosztást is be kellett kapcsolni a NAS-on, onnantól mindenütt megjelenik.
Pontosan nem emlékszem már mit, majd megnézem ma.
-
NeoPampalini
senior tag
- SMB legyen engedélyezve a NAS-on
(( - a mintes gépen legyen telepítve a samba, ha még nincs (terminálban: sudo apt install samba, ettől egyszerűbbet nem tudok rá) ----> erre nem találtam egyértelmű infót, hogy szükséges-e, volt, akinél csak ezután indult meg a NAS felé az SMB kapcsolat. Én nemrég virtuális gépekkel szórakoztam, a kliensen külön nem volt telepítve samba, és így is elérte a szervert SMB-n ))
- ezután a Nemo-ban a NAS-t meg tudod nyitni, például smb://192.168.1.1, enter, és ha minden klappol, akkor kérni fogja a felhasználót, jelszót, munkacsoportot. Sikeres bejelentkezés után lehet bookmark-olni a mappát, és akkor oldalt is meg fog jelenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Napelem
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Androidos tablet topic
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged