- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Terrayon
tag
Nem kéne mindenhol léptem-nyomon fikázni a Samsung monitorokat:DD), csak hogy idézzek a hozzászólásaidból...
kontraszthiányos, fakó? szerintem te egy samsunggal téveszted össze. :)))Egyébkét a 795ft nem egy nagy durranás. Elég sokat javítottak rajta hogy kiadhassák az utódját az f700p-t valamint a kistestvérét az f700b-t.
-
Alvin_ti4200
félisten
Nem biztos hogy én fogtam ki az egyetlen jó példányt, mert láttam már több ilyet is és 775ft-t is láttam.
Arról hogy kinek mi jön be: nálam a természetes kép(amennyire csak lehet egy monitor) jön be nem pedig a Samsung-féle sarkokból induló sugár irányban torzulások amik elborítják az egész képernyőt, fehér hullámok a képernyőn, iszonyat domborúság FLAT címszóval eladva(az NF talán lapos is de már ebben is kételkedem), továbbá a színei sem valami szépek . Lehet hogy valakinek ezek jönnek be egyszerre egy monitoron, hát nekem nem. Nem vagyunk egyformák.
De tényleg, komolyan valaki ezt szereti. Nem vicc.Nem kéne mindenhol léptem-nyomon fikázni a Samsung monitorokat:DD), csak hogy idézzek a hozzászólásaidból...
-
Keitaro
addikt
Nem biztos hogy én fogtam ki az egyetlen jó példányt, mert láttam már több ilyet is és 775ft-t is láttam.
Arról hogy kinek mi jön be: nálam a természetes kép(amennyire csak lehet egy monitor) jön be nem pedig a Samsung-féle sarkokból induló sugár irányban torzulások amik elborítják az egész képernyőt, fehér hullámok a képernyőn, iszonyat domborúság FLAT címszóval eladva(az NF talán lapos is de már ebben is kételkedem), továbbá a színei sem valami szépek . Lehet hogy valakinek ezek jönnek be egyszerre egy monitoron, hát nekem nem. Nem vagyunk egyformák.
De tényleg, komolyan valaki ezt szereti. Nem vicc.Hmm, hát élőben csak B-hez volt szerencsém, de konvergencia hibás volt. 959NF-em van, és amiket felsoroltál nem igazán igazak rá. Most van vele egy kis bajom, de lehet viszem is garira
-
Notes
senior tag
Hát le vagyok döbbenve emberek. Én anno moncsivásárláskor néztem ezt a modellt, de valami kegyetlenül torzított a sarkokban, pedig kettőt is megnéztem.
Úgy látszik nagyon kifogtam... -
Terrayon
tag
De tényleg, komolyan valaki ezt szereti. Nem vicc. -
Docci
senior tag
hopp Lgf700x f kimaradt ami nem mind1
-
Docci
senior tag
üdv.
Nekem nem pont 700p monitorom van hanem 700b és teljesen azt kaptam amit vártam:
-szép színek
-alig melegszik
-egyáltalán semmi vibrálás vagy valamilyen zavaro dolog nem láthato rajta.
-de viszont tényleg nehéz :)
1 szó mint 100 az lg700x széria jol sikerült. -
neduddki
nagyúr
-
Cos
senior tag
-
neduddki
nagyúr
-
Dr. Ernő
tag
-
Vizes8as
csendes tag
Hello
Nekem is ilyen van.(F700P) Nagyon szép dög nehéz. Egy kis negatívum hogy felbontás állítások között manuálisan kell utána állítani hogy feszüljön a gép mert a sarka jobbra ballra csavarodik mindig.
Továbbá ötletem nincs hogy mivel fogom tisztítani, ráadásul a gyárba a védőfóliának a felragasztása (celluksz)véletlen rákerült a képre és nyoma van rajta.
ha tudja valaki mivel tisztítsam a monitoromat írja meg előre is köszi -
Chris82
senior tag
Érdekes, nekem 1024x768-ban 100Hz-en is megy.
-
esteban
senior tag
-
törölt tag
Nem akart menni egy ATI9000PRO-val 1024-ben 85Hz fole, akarmit csinaltunk :) Nagyon szep kepe van, a penzet nagyon megeri.
-
esteban
senior tag
nekem is ilyen van otthon, jo csak kisse csale ... bar ez igaz minden ''flat-screen-crt''-re. Lehet veszek egy TFT, szoval olcson eladom, ha eljossz erte :) ...
-
Chris82
senior tag
Én ilyen monitort használok július óta, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Tökéletes színek, kristálytiszta kép. Szerintem megéri az árát!!!
-
Foobar
tag
-
Terrayon
tag
Ez anyira jó hogy nem találhatsz nála jobbat, mindet végignéztm amit lehet kapni. A legrosszabb talán a Samsung, de ezzel nem mondtam sok újat.
-
Tibisz
aktív tag
-
Jamdxp
csendes tag
Kinek van ilyen monitorja?
Mennyire megbízható?
Tapasztalatok?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Május 26-án érkezik a World of Tanks: HEAT PC-re és konzolokra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- HP Z Turbo Drive Quad Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Pavilion Power FHD GAMER notebook - i5 7300HQ 32GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX1050 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 1TB Natural Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5044, 91% AKKSI
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest