Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MTünde
csendes tag
Napokig olvastam, amit írtatok, mert kinlódok a száraz levegőtől, rosszul alszom. Mióta itthon dolgozom látom napsütésben a rengeteg port és hiába porszívózok. Szóval elkezdtem keresni légtisztítót és a sharpnál nyűglődtem pár napig, vajon melyiket. De valamiért hirtelen Panasonic lett a választás, valamivel drágább, de rengeteg jó visszajelzést láttam róla. a héten hozzák.Hasonló a Sharphoz. Letöltöttem a leírását és kifejezetten tiltja a viztisztítós víz használatát https://www.youtube.com/watch?v=Au5EQSD5RbE
Panasonic F-VXR50G-W
"Ne használja az alábbi vízfajtákat.
• Vegyszerrel, légfrissítővel, alkohollal, illóolajjal kevert víz. (Mert ez a tartály meghibásodását okozhatja, amelytől a bútorzat vizessé válhat stb.)
• Víztisztítóból származó víz, ionizált lúgos víz, ásványvíz vagy kútvíz (amiben a penész és a különböző baktériumok gyorsan szaporodnak).
Okvetlen csapvizet használjon.
(Mivel a csapvizet általában klórozzák, és így nehéz a különböző baktériumok szaporodása.)"
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest