- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
duc
aktív tag
válasz 3.Aragorn #23665 üzenetére
Nnnna összedobtam az első verziót. Elg funkcionális és egyszerű, van benne huzat rendesen:
Sejtettem, hogy a kábelezés nem lesz sima ügy, még csiszolni kell rajta. A lapok és a levágott alu cuccok is nyersek még, úgyhogy ez még béta
[ Szerkesztve ]
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
duc
aktív tag
válasz 3.Aragorn #23663 üzenetére
Így van, körben zárt az egész (plexi) csak alul és felül nyitott. Tegnap gyakorlatilag összelapátoltam, jól működik a dolog. Természetesen a spanyolviaszt nem fogom feltalálni (Raven) de az egyik legjobban szellőző koncepció az tény. A levegő így mindenhová eljut és a videokártya sem hajlik semerre... Kábelek elvezetése érdekes lesz. Szerintem este még teszek fel képeket ha összeállt.
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
-
duc
aktív tag
válasz proci985 #13286 üzenetére
Szia,
ha már kérdezted, én egy lassú fordulatú 12cm-es ventit tennék rá, majd monitoroznám a hőmérsékletet terhelésen. Nem lennék meglepve, ha jobb értékek jönnének ki mint azzal a gyári kis ööööö izével...
A kötegelés meg nem gány, hanem ráfogod, hogy kísérlet. Ha beválik a venti, ráérsz azután töprengeni egy jobb felfogatásonüdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külpolitika
- iPhone topik
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- PlayStation 5
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest