Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
válasz joey0235 #13001 üzenetére
Attól függ miket akarsz venni. Én például armor penetrationt, és 6% lifestealt használok ad carry-nek, mert ezekhez nehezebb hozzájutni itemből + mid/late jóval hasznosabbak. Elején így nehezebb lasthitelni, cserében fel tudok gyógyulni akármilyen support mellett, stb. Sárgába pedig flat armort érdemes. De majd hallgass meg másokat is vásárlás előtt.
-
szepi79
őstag
válasz joey0235 #13001 üzenetére
én ez alapján épitettem fel 3 rúnaoldalt is. királyul ki van számolva minden, hogy mi mennyi IP. van persze, amivel nem értek egyet. pl. AP carrynek én kék AP/szint rúnákat vettem, és sárgának maradt a flat armor.
AD-nek meg nincs egy össznépi ultrarecept, championonként változik, hogy az armor penetration vagy az attack damage a hasznosabb (illetve pár esetben az attack speed, de szvsz azt csak akkor vedd meg, ha van fölösleges +1 rúna oldalad.)
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest