Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Cos
senior tag
Nálam is van ilyen probléma, sajnos és én a UPC számlájára írom ezt mert az RTL Klub, és a TV2 valamint az M1 Nicam-ben jön viszont én arra gondoltam hogy mivel a nicam elvileg digitális jelként jön így a jelromlás vagy torzulás minimális foka is bajt okozhat... vizsgálódtam már ezügyben de csak saját magamnak tudtam csak megmagyarázni a dolgokat, és valós magyarázatot nem találtam még! :(
[Szerkesztve] -
sanya_67
tag
Miért nem a ''megy'' a hivatkozás???
-
sanya_67
tag
Hali!
Nézd meg itt:
<a href=''http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=17836&start=60#msg62''>
Egyébként röviden annyi, hogy egy külön alkalmazásban be kell állítani a normát (nálam PAL D volt a jó) aztám a hangolás ablakban az országot is...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Spórolós topik
- Tudományos Pandémia Klub
- EAFC 25
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Crypto Trade
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest