Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz DigitEfendi #46353 üzenetére
beszarás!
-
anrab
addikt
-
anrab
addikt
válasz ZCoyote #46292 üzenetére
1. ha jó a jel akkor perfect
2. nagyon szépen felskálázza a dvd-t 1080 sorra
3. általános xvid filmek tömörítésétől függ. lehet sz@r és majdnem olyan minha full HD lenne.
4. SD adásokra a phili tunerje az egyik legjobb képességekkel bíró hardver.
5. a nem 16:9 képarányú műsorokat szinte észrevehetetlenül változtatja teljes képernyőre, de beállíthatod a 4:3 arányú felbontást is a menüből.
Philips 42PFL8404
ez már egy-két kategóriával feljebb van. ma olvastam egy cikket és a sony w5500-al hozták párba. -
anrab
addikt
-
anrab
addikt
válasz Ninoka #46282 üzenetére
úgy emlékszem 10m-ig nem kell erősítés. HDMI kábel
-
anrab
addikt
ez mennyire tűnik jónak a többihez képest?
[link] -
anrab
addikt
a 2009-es phili tv-k DLNA 1.0-ak, és nem tudom hogy nincs e köze hozzá hogy az MKV konténereket csak az 1.5-től játsza. ha szoftver kérdése akkor gondolom belerakják.
a samuk 1.5-ek és lehet hogy azért ment nekik ez az alkalmazás, bár a DLNA szabvány nem írja elő csak azokat az alkalmazásokat amik benne vanak a philibe.
kíváncsi lennék hogy 1.0-ról lehet e 1.5-re turbózni. [link] -
anrab
addikt
na látom nem megy a topic.
itt az első 2010-es philips fecske a 7xxx-es seriából.
már játsza az MKV-t és DLNA 1.5 -
-
anrab
addikt
válasz TayRol #46222 üzenetére
ambilight spectra 2 van írva a tv-d adatlapjához, vagyis tudnia kell. külömben csak sima spectra-t írtak volna szerintem. csinálj egy 4 szívű sávos képet paint-be, 1920x1080-ban és úgy nézd meg. tv adásnál nem lehet észre venni valóban a kis felület miatt vagy csak igen nehezen, de még a nagyon is csak alig. ez a műsorok jellegéből adódik.
de lehet hogy nem így van. ? -
anrab
addikt
mennyi az elfogadható!?
mutassanak róla egy általánosan elfogadott közlönyt, amiben a gyártók meghatározták a zúgás erősségének a mértékét.
hozzanak egy műszert és mérjék be. ha nem haladja meg akkor nem kötelesek kicserélni a zúgás okát.
VAGY NINCS IS ILYEN? és nem kllene zúgnia? -
anrab
addikt
válasz Inferno1988 #46053 üzenetére
szerintem ha a B650-hez húz a szíved. nincs miről beszélni.
jó multimedia, jó kép. -
anrab
addikt
válasz Remiel #46036 üzenetére
nem is láttam az 5624-et csak a 04-et, ami ugyan az ha jól tudom, csak a hangban van külömbség. az egyik nicam stereo 2.1 a másik nikam stereo BBE 2.1. gondolom nem a kiállított darabot akarod megvenni. olyan meg nincs hogy a szervízmenüben jobbá tudja rakni, ha csak nem ő baszott el valamit előtte. a fiamnak 5604 van és semmi gond vele. lehet hogy azon az antennán gyenge a jel. de nem rábeszélni akarlak. azt vedd amelyik tetszik mert később csak mérgelődni fogsz hogy a másikat kellett volna.
-
anrab
addikt
leugrottam a tesco-ba de előtte benéztem az MM-be /pólus/ és csak úgy körbe szaladtam.
az eladótérben kivan rakva egy 42"PFL8404 és egy 42"PFL8654.
csak ötletem van hogy:
8654=270.000
8404=330.000
aki ebben utazik az tudja mi a külömbség.
szerintem ami tavaly április óta bent ment a bemutató szobában 8654-es 370,000-ért, azt rakták ki a polcra! ha valaki rákérdez a külömbségre hogy mit tud a 8404 hogy annyival drágább, nem tudom mit fognak mondani, de kíváncsi lennék.
gondoltam megosztom ezt a kis észrevételt hátha valaki rácuppan. -
anrab
addikt
válasz Remiel #45966 üzenetére
menj máshova. itt más tipusú tv-ket szeretnének eladni. nemsokára jönnek az újak és ami idáig nem fogyott vagy sok van belőle azt kell elnyomni.
nem tudom merre laksz de vannak MM-ek ahol vannak külön szobák a philipseknek. pl: pólus az is lehet hogy beviszik amelyiket választod.
első philips vásárlásom előtt jártam ugyanígy. elkértem a távirányítót és azzal se lehetett belőni semmit. és csak az az egy tv volt olyan szar. /majd 400000 HUF/ nem tudom hogy csinálták.
haver nagybáttyának vettünk philipset:
polcon a samu, alatta a phili. 32"
jobb képe volt a samunak, arra hajtott a rokon mert nagyon tetszett neki a kép amit látott. B530
jött a philipses promós aki már ismert. mondom neki csöndben hogy a phili 5604-et kellene megvenni.
előkapta a pent és egy percen belül bebizonyította a rokonnak hogy mennyivel jöbb a phili képe. pedig promó anyag volt, amivel tök egyforma lett volna a két tv. hamar megvettük és a "tulaj döntése alapján".
csak tv, dvd-vhs kombó anyagra kellett.
jó vásárlást és tv-zést bármelyik is lesz a nyerő. -
anrab
addikt
válasz guriga1234 #45962 üzenetére
-
anrab
addikt
válasz guriga1234 #45956 üzenetére
"Ambilight Spectra. модели 2009 г. Иллюстрация (http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=attach:62:15577:3294:1)
Ambilight Spectra - Двустранен амбилайт. По две зони на подсветка отляво и отдясно.
Ambilight Spectra 2 - Двустранен амбилайт. По четири зони на подсветка отляво и отдясно.
Ambilight Spectra 3 - Тристранен амбилайт. По четири зони на подсветка отляво и отдясно. И 3 зони(телевизори 16:9) или 5 зони (телевизори 21:9) отгоре.
Амбилайт е добро нововъведение. Макар и да има голяма доза чист маркетинг то се базира на съвсем логични причини. Човешкото око се натоварва повече ако гледаш ярък екран, който не заема целия ти образ. Така то трудно се адаптира към светлината. Всички тези ектри да свети активно в тон със ставащото на екрана са евтини трикове за привличане на клиенти, в което също няма нищо лошо. Отделно тази система помага много на техните модели, които ползват матрици с високо качество, но с лошо черно. Тази система подобрява усещането за черен цвят."[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz TayRol #45954 üzenetére
"Ambilight Spectra. modellek 2009-ben Illyustratsiya (http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=attach:62:15577:3294:1)
Ambilight Spectra - Double ambilayt. A háttérvilágítás két körzetet, a bal és a jobb.
Ambilight Spectra 2 - Double ambilayt. Négy zónák háttérvilágítás a bal és a jobb.
Az Ambilight Spectra 3 - háromoldalú ambilayt. Négy zónák háttérvilágítás a bal és a jobb. És a 3. zóna (TV 16:9) vagy 5 zóna (21:9 televízió) a fentiek közül."nehéz észrevenni ha nem olyan az anyag.
[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
[link]
ambilight spectra: egy oldalt két részre oszt és már ledes
spectra2:egy oldalt négy részre oszt[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz zsozsesz71 #45924 üzenetére
Total Commander
-első vob-ra rákattintasz
-majd megnyitod fent a fájl és abban a
-fájl egyesítés
a másik oldalon a pen és egybe felmásoljaa pendrive-ra. -
anrab
addikt
válasz TayRol #45840 üzenetére
avval nem lesz gond a lejátszás. én meg mint ahogy írtam, mellettem van a tv és így gépről megy.
egyébként nem hagy majd nyugodni a dolog. néha én is próbálkozom mert idegesít ha valami nem úgy működik ahogy kell.
szerintem egyébként ahogy jönnek az új szériák és azokkal az új fw-k, lesz változás. -
anrab
addikt
válasz nightshadow #45826 üzenetére
elég pocsék a felhozatal!
a 8404-nél nem maradt le egy 1-es az elejéről? el se hiszem! -
anrab
addikt
válasz dabadab #45824 üzenetére
"panelek kontrasztjánál igazán érdemi változások nem voltak"
ez valóban így van. ezért is hagyták el a feltüntetésekből. /gondolom/
viszont akkor a panel tipusától függően következtetsz a statikus kontrasztra? mint ahogy írtad: sony valamilyen VA panel és ez akkor általában 1500 körül van. -
anrab
addikt
válasz dabadab #45810 üzenetére
valóban nem lehet rá hagyatkozni, de azért ebből a 15000-ből csak lehet következtetni rá, mert gondolom jobb statikusból jobb dinamikusat tud előállítani. de lehet nem így van. ez csak én következtetem le.
ha jól tudom az 5000 már nagyon jó.
valamelyik philinél olvastam 3000-et de nem tudom hogy melyiknél, ezért csak félve írom ide hogy annak a din. 80000 volt. lehet hogy valaki jobban emlékszik.
kíváncsi lennék az enyémre is. -
anrab
addikt
válasz Remiel #45799 üzenetére
konkrétan arra hogy mennyi lehet a statikus kontrasztja ha a din. 15000.
szerintem alacsony és így inkább szürkés lesz a kép. a statikust nem nagyon teszik közzé ezért kénytelen vagy a dinamikusra hagyatkozni valamelyest. a mostani készülékek olyan 50000-től mennek a milliókig.
szerintem olyan 4 éves technológia lehet a tévében ez a 15000 körüli din. kontraszt. -
anrab
addikt
válasz #09634560 #45741 üzenetére
nagyjából értem hogy négy felé lett osztva az egy mp. és így jön ki a 300 soros elmozdulás mp.-enként négy rész elmozdulással. ha jól fogalmaztam. de miért csak ennyit tud egyszerre elindítani?
meg akkor a phili Perfect Pixel HD képjavítója az 500 millió képpontos másodpercenkénti jelfeldolgozási sebességével min dolgozik annyira? -
anrab
addikt
ezt a 300 sort a philinik is mond meg!
"A Philips LCD TV-iben alkalmazott technológia, amely megduplázza a kép függőleges felbontását, érezhetően élesebb képet hozva lére. A progresszív pásztázás ahelyett, hogy az LCD képernyőn először csak a páratlan, aztán a páros sorokat jelenítené meg, mindkét félkép egyszerre kerül megjelenítésre. Így a teljes kép azonnal létrejön maximális felbontással. Ilyen sebesség mellett az emberi szem élesebb képet lát vonalstruktúra nélkül."[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz sittes79 #45674 üzenetére
sajnos csak ezt találtam! nem tudom hogy Te hogy használod a tv-t, de amit írsz az nem a pc mód lehet. normál módban pedig akkor jobb nem is lehetne az alábbiakhoz hasonlítva:
"Input lag
Marc Standard Modell Játék üzemmód
Philips 46PFL9704 160 ms 10 ms
Philips 32PFL8404 170 ms 10 ms
Philips 42PFL5604 170 ms 10 ms
Philips 42PFL8654 170 ms 20 ms
Philips 47PFL8404 170 ms 20 ms " -
anrab
addikt
még a multkor kérdezte valaki a 2010-es philiket.
[link] -
anrab
addikt
válasz pincehely #45632 üzenetére
20percre csökkent a teljes csatornakeresés. mást nem vettem észre. 8694
nem a phili javította ki az EPG-t mert nekem utána is elcsúszott. viszont a digi csinált vele valamit 27-én mert azóta jó. másnak is helyre jött a samuján.
ezek szerint Te is a DIGI-nél vagy! vagy?[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz nightshadow #45608 üzenetére
"de most már a Samsung a világ vezető technológiai cége."
nincs is semmi baj a samuval de azért ezt így kijelenteni... vannak ott még... meg egyébként utána már az eladásokról beszél meg a telefonokról is. "Eladások tekintetében a Samsung a világ vezető elektronikai cége" ez pedig ugyebár a kereslettől /ami meg a pénztárcától/ na meg a marketingtől függ. jó példa erre ez a topik is. -
-
anrab
addikt
-
anrab
addikt
így igaz, egyformák.
valószínű hogy csak más régióba szánták őket, meg esetleg panel külömbség lehet. ezt viszont csak a tv-n lévő cimke alapján tudod meg. /csak feltételezés/
az eladók még annyit se tudnak mint amit a leírásokban vagy itt a fórumon olvasol.
úgy emlékszem hogy itthon az MM-ben a 42"8654-et láttam 370000-ért mikor az enyémet vettem.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest