Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
anrab
addikt
help!
ki jött a philips 42"7613 Firmware frissítés - Szoftver, Version: 000.064.075.000 English (UK)
Zip fájl (24.86 MB), 2009-02-13
ha egy philips-es angolos megnézné hogy érdemes lenne letölteni, megköszönném! -
anrab
addikt
válasz hattorihanzo #27347 üzenetére
elvesztettem a fonalat! mire gondolsz? egy számítógépre és egy monitorra? vagy esetleg egy PES 001-re vagy a sony vezeték nélküli tv-jére? nem jut eszembe a széria.
-
anrab
addikt
-
anrab
addikt
válasz Doviziozo #27493 üzenetére
hdmi-n tudja és csak ajánlani tudom! az ambilight pedig nem parasztvakítás. ezt csak azok írják akiknek még nem volt tapasztalata ennek a használatáról! a tv tunerje szuper, a rengeteg képjavító funkcióval tökéletes az sd adás ha a szolgáltatód is úgy akarja. /jel minősége/. pl. egy CSI Miami helyszinelők veri a 720p-s letöltéseimet.
42"PFL7613ezt egyébként már szerettem volna megkérdezni tőletek hogy lehetséges ilyen minőségi sd felbontású film küldése. most nem csak erről az egyről van szó, csak ez jutott eszembe hirtelen
[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
"A HD programok bevezetésével Magyarország Európa élvonalába került a digitális földfelszíni szolgáltatások tekintetében, és az AH hosszútávon kívánja biztosítani az előfizetési díj nélkül elérhető, csúcsminőségű televíziózást."
[link] a hírekben. -
anrab
addikt
válasz runner 125 #27588 üzenetére
Logitech x230
2.1-es nagyon ütős! ránézésre nem gondolná az ember, de mikor itthon beüzemeltük
az MM-be vettük olyan 14 körül.[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz runner 125 #27663 üzenetére
simán! veszel egy rca összekötő kábelt levágod az eggyik végéről a dugókat becsípteted a jobb-bal front bemenetbe és kész a 2.1
-
anrab
addikt
válasz runner 125 #27668 üzenetére
igen sajnos mindig be kell kapcs.
-
anrab
addikt
válasz Symbio #27697 üzenetére
minden úgy van ahogy leírtad kivéve hogy a kép /szinek/fényességéhez nem nyúl! ezt te is kitudod próbálni mivelhogy neked is benne van a philipsbe a demo menüben az activ controll amin látod az összes funkciót ahogy dolgozik. este érdemes kipróbálnod mégpedig úgy hogy a kontrasztot felrakod 100-ra a fényerőt ami a kép /szinek/ fényességét állítja leveszed 0-ra. ezután kapcsold ki-be a fényérzékelőt és nézd meg a kontrollpanelt ott látod hogy a kontrasztod lemegy kb. 75-re de a képed ugyanolyan sötét marad. nappal is kipróbálhatod vedd le a fényességet 0-ra a kontrasztot mondjuk 15-re és játszd el ua. ha a fényerővel is játszana azt a feketén főleg de a többi szinen is észre vennéd mert vagy szürkébb lenne vagy az egész kép sötétebb lenne.
a fényerő a kép fényességét szabályozza.
a din. kontraszt pedig a háttér világítást szabályozza, a kép tartalmának megfelelően.
azért írtam ilyen hosszan hogy capella és dabadab is lássa hogy honnan szedem amit írtam.
philipsesek próbára fel és ha nincs igazam mindenkitől elnézést kérek! -
anrab
addikt
válasz CosmoBacsika #27791 üzenetére
nekem a kép alsó egy ötödénél van vissz. csík ha 1080p letöltött filmet nézek, ami ugye nem 1080p, de kivan téve teljes képernyőre. legalábbis azt hiszem akkor szoktam látni! de van!
én codec problémára gondoltam de nem foglalkoztam vele. vagyis nem próbáltam másik lejátszóval.
engem is érdekelne hogy másnál is van ilyen.
mpc-t használok.[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
nem, nekem 42"PFL7613 de nem hinném hogy a tv-vel lenne a gond. én xbox-nál nem láttam!
most néztem philips demót 1080i-t ott viszont láttam, nem folyamatosan. szerintem mint ahogy írtam codec de inkább valami játékos topicban kellene érdeklődni.
azért hátha van valakinek ötlete![ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
"Az AH februárban bejelentette, hogy február végéig meghosszabbítja az m1 és m2 csatorna szabadon fogható kísérleti HD sugárzását a MinDig TV földfelszíni digitális platformon. Az AH 2009. február 28-án éjfélkor megállapodás hiányában egyelőre lezárja ezt a sugárzást." [link]
most akkor van digitális földfelszini vagy nincs? csak érdeklődöm!
-
anrab
addikt
válasz hattorihanzo #27904 üzenetére
én nem vettem észre idáig ilyet. én tv adásnál nagyon ritkán viszont az összes LCD hibával találkoztam már, attól függetlenül hogy közben tökéletes volt az adás. kihangsúlyozom hogy ritkán, és nem tudom mihez társítani. recésedés csak reklámnál.
ettől függetlenül nem bántam meg, és azt hiszem nem is kellene más tipus, csak ebből a perfect, spectrával.
valaki írta hogy szürke volt a feketéje, nálam is!olyan mértékben hogy össze olvadt a szürke kávával.
42"PFL7613[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
[link]
hát ha ezt nézem simán megéri!
a tv szerintem meg 1 év és 3hónapos. ezen még garinak is kellene lenni nem? a másik dolog hogy erre van kereted és nem sd adást néznél rajta ami lényeges lehet. direktbe kötve biztos jó.
egyébként nem ismerem a tv-t. ha ennyi ideig ment szerintem még egy jó ideig nem lessz vele gond. -
anrab
addikt
én összekötöttem ezzel a tesco-s cuccal az ATI 3650-es karimat a philips 42"7613-at és első nekifutásra belőtte magát az RGB 4:4:4 Pixel Format PC Standard (full RGB)-re, ami gondolom azt jelenti hogy teljes mellszélességgel megy rajta az 1080p. bocs ha tévedek!
-
anrab
addikt
válasz zolimaster #28393 üzenetére
számítógépnél minden tv 60hz-n megy!
-
anrab
addikt
válasz dabadab #28422 üzenetére
" Mi is ez a HDMI kábel?
Digitális multimédiakábel, ami hang és kép átvitelére is alkalmas, valamint vezérlőjelekére is, amivel a különböző eszközök irányíthatják egymást. Manapság ilyen kábellel szokás rákötni az LCD vagy plazmatévére a Blu-ray, HD-DVD vagy DVD lejátszót illetve a számítógépet.
A technikai oldalát tekintve némi egyszerűsítéssel úgy is mondhatjuk, hogy DVI + felturbózott SPDIF egy kábelbe csomagolva."nekem úgy rémlett hogy annak is 1.3-nak kell lennie.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest