Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
Sikerült szétszedni, legalábbis a hátulja már lejött, de még a kábelek összekötik, csatlakozókkal, de van olyan amelyik úgy tűnik, hogy nem fog oldani. Van két-két darab csatlakozós, és van egy hosszabb csík, ami inkább forrasztásnak tűnik, bár szerintem logikusabb, ha csatlakozó, viszont nem merem feszegetni..
[link]
[link2]
[link3]
[link4]szerk.:
naszép... simán lejött, viszont a többivel birkózok rendesen... -
mm89
őstag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu Siemens L19w-3 monitorom, ami tegnap kissé meghülyült.
Kipróbáltam másik géppel is, másik op.rendszerrel is, szóval biztos a monitornak van baja.
A lényeg:
Bekapcsolom a gépet, bekapcsol a monitor, majd kb 2-3 másodperc után elsötétedik. A kis led alul világít, jelzi, hogy be van kapcsolva, de a kép sötét. Aztán jobban megnéztem és kiderült, hogy a háttérvilágítás adja meg magát pár másodperc után, mert ha elég közelről és elég sötétben nézem, akkor látszik, hogy meg akarja mutatni a tartalmat
Szeretném szétszedni, hogy körülnézhessek benne, hátha látszik valami a világítással kapcsolatban.
A monitor alján van négy csavar, azokat kiszedtem, ill. leszedtem a lábát. Még mindig ugyanolyan masszív mint előtte volt. Le kellene valahol pattintani a hátulját? Nem merek erősebben próbálkozni.
Ha valaki tud valami leírást, vagy videót mutatni róla, nagyon megköszönném! (én nem találtam semmit..)
Köszi!szerk.:
Addig is EZT megpróbálom
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- XIAOMI G27i ELA5375EU 165Hz Eladó 2025 Márciusi vásárlás
- LG 24MP48HQ-P Monitor (1080p)
- Philips Momentum 43 4K HDR monitor - Győr - hibátlan állapotban
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest