Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sellerbuyer: Nagyon drága a RAM de mégis most érdemes venni!
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
válasz
Achilles209
üzenetére
Van róla PH!-s topik, én is sokat írtam benne, de azért nem éri meg, mert akkora darab ionizátor kell, hozzá, hogy ihaj!
Mondjuk projinál ez nem akkora baj, de volt itthon elfekvőben, egy mondjuk másfél arasznyi hosszú darab, és mivel semmilyen érzékelhető légmozgást nem kavart, hiába próbáltam ki, ezért leültettem a dolgot.
Persze ti kipróbálhatjátok, csak gondoltam, leírom a tapasztalatokat, meg hogy: ez nem olcsó, és jó nagy darab kell!DOMy
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair RM850e (Bontatlan)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Thermaltake Versa T25
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
Üzleti előfizetők hirdetései
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HP Omen gamer szék Citadel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest