Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
花水木
csendes újonc
válasz togateam #4850 üzenetére
Köszi a választ, ezek alapján biztosan menni fog. Már csak azt kell valahogy kitalálnom, hogyan fogom MacOS alól kiírni az ISO-t a pendrive-ra, hogy jó is legyen. A Rufus sajnos nem játszik, vmware-ben csak egy XP-m van, az alól a rufus meg nem hajlandó csak MBR-es partíciót írni, az csak úgy menne, ha újabb windowsom lenne... de ez már legyen az én problémám Köszi még egyszer!
-
花水木
csendes újonc
válasz topas100ec #4855 üzenetére
Jó kell legyen, mondjuk a touch screen driverét utólag kell beletenni, mert az különbözik.
-
花水木
csendes újonc
És tényleg jó lett. A pendrive-ról bootolva kicseréltem a touch driver két file-ját a 8i-sre, reboot, és megy a touch is. Megathanx.
Hülye kérdés: nem lehet a wimboot partíciót SD kártyára tenni? Úgy azért jelentősen több szabad hely lenne... mondjuk ha ez nekem eszembe jutott, akkor már másnak is, és ha senki nem csinálta meg, akkor annak biztos van valami nyomós oka.
-
togateam
senior tag
Nincs mindenkinek benne sd kártya,így nem "kötelezhető" hogy legyen.De ennél érdekesebb az sd kártya viszonya a tabletben,az sd kártya driver jóval később kerül a gépre,sőt ha van benne memó kártya akkor meg is áll a telepítés közben,ezért nem is lehet benne.
A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.
-
szilagj
csendes tag
Kedves fórumtársak .A 7-i kamerája win 8.1-el elfogatható képeket csinált.win 10-el elfogathatatlan pocsék.Van valakinek tapasztalata ,vagy tanácsa.köszi.
[ Szerkesztve ]
-
iff
senior tag
Ami érdekes ennél a Lark Ultimate 10i-nél, ha jön rá win 10 frissítés, mindig valami elcsesződik. pl.: most is a legutóbbi frissítésnél 100% feltöltött állapotból 1 óra alatt már lemerült. Érdekes a cpu nem volt pörgetve. Lemezképből (előző mentésem) visszaállítva és ráküldve a frissítést, megint működik "rendesen". Ez már másodszor volt. Végleges letiltásra került a frissítés!
..........""..........
-
outdoor
aktív tag
7i töltése
Hány V
hány A-az optimális
- a minimáliskikapcsolva
Bekapcsolva?
[ Szerkesztve ]
A proper digital assistant could be my best friend
-
User64476
őstag
válasz szilagj #4872 üzenetére
Majd utána keresgélek, de nem ígérek semmit, valahol el vannak mentve ezek a driverek... Amúgy nem sokra fogsy vele menni, míg nem csinálsz egy friss sima telepítést, a toga féle wimbootossal nekem állandóan vacak volt valamiért, hiába írtam felül a saját driver verziómmal.
-
atsosra
csendes tag
Leirás szerint megcsinálva működik szépen.
-Lark ultimate 8i (tescós) inmár Win10-el.[ Szerkesztve ]
Inkább olvas.
-
outdoor
aktív tag
válasz User64476 #4842 üzenetére
Esetleg van Windows Compact telepítői témában eredeti Microsoftos cikk vagy leírás?
Úgy hangzik, hogy inkább ez lehet a korrekt megoldás mindazoknak, akik Windows 8.1 helyett ragaszkodnak a Windows 10-hez.
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Nem tudom ti mire, de én a lark i7-et nem tudom semmire használni jóformán, legutóbb visszavittem, mert vacakolt töltés közben, de szerintem ez gyárilag ilyen, mert annyi történt vele, hogy 8.1-et raktak rá javítás gyanánt... Ugyanúgy forrósodik. Az érintést a széleken nagyon nehezen érzékeli. Még ebook olvasásra sem tudom használni, mert nem találtam hozzá appot rendeset. Eladni el lehet, vagy nincs áruk? Esetleg tudtok valami ebook olvasó appot?
-
outdoor
aktív tag
válasz motoflug #4879 üzenetére
Calibre, és azon belül az Ebook Viewer.
A pdf-ek megnyílnak a Foxit vagy mi vel, szoftverbázison fenn van.A vezérlőpultban beállíthatod az egérnél, hogy érintéskor egy kicsi kört jelenítsen meg. Így láthatod, hol érzékeli a szélén az érintéseket, és érdemes-e újra kalibrálni.
Ha el akarod adni, érdekelne kedvezményes áron.
-
User64476
őstag
válasz motoflug #4884 üzenetére
Én egy tizesért adtam tovább a kicsit karcos másodpéldányom, szerintem sokkal többet nem adna érte senki... De persze minden annyit ér amennyiért megveszik, hajrá hajrá!
Most látom outdoor kollega már le is csapott rá az előzményekben, itt a remek alkalom megalkudni
[ Szerkesztve ]
-
tomoro01
újonc
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni Lark Ultimate10i Tablettal kapcsolatosan. Történtt,hogy elment a hang, és belassult. Gondoltam, hogy fríssítem a rendszert, beléptem: beálítások fríssítés helyreállítás és végül windows ujratelepítése, (letöröltem róla mindent) meg is csinálta. Most kapcsolnám be a tabot, de nem sikerül, ugyan is felhasználó nevet vagy e-mail-t kér és jelszót, viszont én nem adtam meg neki se jelszót se felhasználó nevet. Mit tudok ilyenkor csinálni?Még azt hozzátenném,hogy töbször tettem ujra és sosem kért utána belépési jelszót se kódot. Elöre is köszönöm a segítséget!
-
EdStarK
tag
Sziasztok, nagy segítségre lenne szükségem van egy 7i tabletem, de semmit nem tudok vele kezdeni, mert nem akar egy billentyűzet sem vele, nem tudok belépni a biosba sem így. Induláskor ezek fogadnak:
[ Szerkesztve ]
-
Judy075
tag
Sziasztok,
Lark Ultimate X4 10-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Gyorsaság, kezelhetőség, egyéb infók érdekelnének.Köszi
-
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Használtan vennék 7i / 8i-t. Ezeknek az akkuja milyen állapotban van manapság? És mennyire megbízhatóak, kibírhat még 3-4 évet?
-
togateam
senior tag
Mutass egy aksit ami 5 évet megy normál kapacitással napi 2 feltöltéssel?( Azért 5 év mert ezek már lassan másfél éves cuccok).Általában egy aksira 1000 feltöltést mondnak(persze nem kínai aksiról beszélve),tehát max 3 év.
A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.
-
RAiN91
őstag
válasz togateam #4895 üzenetére
Nekem még jópár éve volt egy jópár éves iPad2-m, és nagyon nem vágtam, hogy 2 egész napos nyomkodás után hogyan volt benne még 30%.
Mivel a telefonokhoz hasonlítom, pl. a mostanit is fél éves kínai utángyártott akkuval esténként tölteni kell.
Akkor inkább az a kérdés, mennyit bír ennyi idősen jelenleg? Úgy, ahogy ti használjátok, nektek mennyit bír.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- Apple iPad 10th Gen. Wifi-Cellular 64Gb
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- Panasonic ToughPad FZ-G1-4 6. gen. i5 ipari tabletek (4X2400 Mhz, 4 GB DDR3, 128 GB SSD, jó akku)
- OnePlus Pad 2 QWERTY Smart Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest