- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Godman
csendes tag
Szal most megyek vezetni tanúlni, hogy déli 12-tól reggel 6-ig tudjak arcokat szétlőőőni 3-4 hetente. Mert hogy tudjátok csak a lan kedvéért mentem el jogsira. Én motor párti vagyok csak arra nem fér fel a gépem sajnos...
Na csá!......Árpád Jó Munkásember!..........Mikó?............. :) -
Godman
csendes tag
Norbee látszik, hogy nem voltam a hétvégén nem volt ellenséged. :t Megmondtam mihelyt meg lessz a kocsira a jogsim és nem fogok függeni senkitől tutira, hogy én az elejétől a végéig ott leszek!!! Ha kell odamegyek egy nappal hamarabb felseprek, felmosok a parti végére szerzek jó nőket is, akiket majd meg lehet nyerni... meg ilyenek... szal neszarozzunk ilyeneken!!! Csak legyen next game sírni fogtok mert a monitoromon lévő célkeresztben mindíg lessz valaki az bazbezbiztos! Meg vissza kell hozni a régi rendszert. Szavazzuk meg neten mivel akarunk játszani és cső, akinek nem teszik nem jön, akinek igen az pedig jöjjön és gyilok ezerrel!!! Jeee!!! Köszönöm... köszönöm... :C Na csá!
-
Godman
csendes tag
Hi all! Én is tagja vagyok annak fásúlt lanpartyzó társaságnak. Igaz én csak 1 éve vagy nem is... lassan 1/2 éve nyomulok velük, de még a mai napig élvezem a dolgot. Itt szerintem csak az a baj, hogy nagyon lerágtuk már a csontról a húst. Én személy szerint már a Half Life 2-tő multijára és a DOOM 3 multilyára vagyok már nagyon kiváncsi ill. kiéhezve. Visszatérve a problémánkra még az is lehet a probléma okozója , hogy valóban ''sűrűn'' űlünk össze, de ha nem űlünk össze 3-4 hetente akkor meg hiányzik... hát ez van.
Előre is kösz mindent mindenkiNet! :)
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest