- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stihl024
junior tag
Én mindenképp veszek egyet,eladom pár gépemet -van még pár fölös.
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
[Itt] 2db Flinke FK-9700 ( nem tudom milyen minőség ) adnak 37541 Ft-ért.
Az egyik lehet tartalék alkatrész..Ja és minusz 2 ezer ajándákutalvánnyal!
Érdekes akció ! -
Stihl024
junior tag
160-ért van egy a jófogáson, meg kéne venned legyen már párban úgy szép az élet!
Vadi új üzletből garival
-
kopepe
aktív tag
Na megoldottam a GS820 berántógondját.Ugye mondtam,hogy amikor visszafelé húzza a madzagot elég furcsa hangja van.Meguntam,szétkaptam rugóházastól,mindenestől.
Vékonyan megzsíroztam a tengelyt,és ennyi...tökéletesen muzsikál.(kopásnak nyoma nincs)
Ma rendeltem hozzá egy külső rönktámaszt,hogy teljes legyen a kép -
Stihl024
junior tag
Pofás kis gép, legyen tartós is! Én megvárom az őszi vagy téli uborka szezont és akkor veszek kaszát,valószínűleg egy Ukrán vonalas Fs 250-est vagy 120-ast ezek között vacillálok de nem kereskedőtől hanem házhoz rendelem az Ukrán üzletből.Kiváncsi leszek lesz-e vám vagy áfa vagy más állami lehúzás. Kínai oldalon már kapható a Stihl 880 klón szerelőcsomag,500 dollár ha valaki vesz egyet szívesen összerakom!!!
https://www.farmertec.com/Farmertec-Complete-Aftermarket-Repair-Parts-Kit-For-STIHL-MS880-088-Chainsaw-Engine-Motor-Crankcase-Crankshaft-Carburetor-Fuel-Tank-Cylinder-Piston-Ignition-Coil-Muffler-p986311.html -
Butcher82
senior tag
-
PALEDOG
kezdő
válasz
Stihl024 #580 üzenetére
Szétszedtem a fűrészt. Itt egy szimering csere nem lesz elég. Főtengely csapágyak. Henger, dugó cserés. Olyan mély barázdák vannak bent, hogy a vonalkódolvasó beolvasta. 🙃 És érzésre jó kompresszió. Pöcc röff. Nem csörög nem füstöl. Fordulatot vette szépen. Holnap alkatrész rendelés. Aztán ha megjön. Szépen nekiállok építkezni.
-
PALEDOG
kezdő
válasz
Butcher82 #582 üzenetére
Nekem pl a Stiga nagyon bejött. Nagyon kényelmes. Erőben sincs hiány. Kawasaki motor nagyon megbízható. 3 éve nyuzom rendszeresen 3500 nm-en. Plusz 3000 alkalmin. 3 as damillal használom. Heveder nagyon jó. Nem olyan kecses mint egy fs 400 de. Erőben és csillapításban rendben van. Súlyban és méretben azonban bőven fölötte. Mondjuk ez volt a legnagyobb. Nekem a fűnyírás egy kötelesség, egy szükséges rossz. Nem akartam bütykölgetéssel tarkítani a fűnyírást. Csak letudni. Arra viszont ez tökéletes választás volt. Előveszem, megtankolok, berántom. Míg felmálházok melegszik aztán nyomom mint süket a csengőt. 2 Havonta lezsírzom a szőghajtást, megpucolom a légszűrőt. Átnézem a csavarokat. És ennyi.
-
Stihl024
junior tag
válasz
Butcher82 #582 üzenetére
Nézd meg inkább a Kasei kaszákat,van egy Kaposvári barátom irdatlan területeket kaszál vele ,lesz nálam bemutatóban és összehasonlítom a Stihl -Dolmar megfelelőjével.Nagyon bika gép és van rezgéscsillapítása.2. éve használják őket kisebb fák gyérítésre körfűrész lappal.
-
Stihl024
junior tag
Én is fűkasza vásárlás előtt állok nagyon úgy néz ki egy Ukrán fs 120-as lesz ,hozatok ismerősnek egy 450-est én meg megspórolom a kiszállítást..Itthon nézegettem az Fs 130 ast de nem biztos,hogy a 120-as nem lenne nekem elég.Kínai kasza az egy rémálom nagyobb területen szét rázza a kezemet.Pont 5 perces munkákra való.Láncfűrész-365 Speciál úgy néz ki már gazdára talált 75 ért de lesz egy Hq 142 tipp-topp állapotú ha valakit érdekel majd-de csak nyár derekán előbb nem tudom átnézni.Úgy 2.6 paci és megbízható masina.
-
Butcher82
senior tag
Üdv,
tudom nem fűrész, de hátha. Tehát "egykaros" fűkaszát vennék, de valami erősebbet, tehát nem szegélynyírót. Valakinek estleg van tippje? Köszi (Mcculloch B33 PS, Al-ko BC330 L
)
-
PALEDOG
kezdő
-
Stihl024
junior tag
Lehet csak elfáradtak a szimeringek. Lesz nálam Hq 365 Sp amit 372 xp re alakítok át ha esetleg nagyobb gép érdekel.Nem lesz drága ,és full felújítom.Adom hozzá az Sp hengerszettet is.De ha nagyon jó lesz-megtartom...
-
PALEDOG
kezdő
válasz
Stihl024 #574 üzenetére
Érdekelhet de csak ősszel aktuális. Most a komatsu van raporton. Puding próbája az evés alapon bekerült a faszedős brigádba. Szépen is dolgozott 3 napig. Aztán egyre erőtlenebbnek éreztem. Most ott tartunk, hogy 15 cm feletti akác már erősen megfogja. A 40es husy erősebb . Próbáltam karbin hangolni de ha 12500 max fordulatot engedek harmat gyenge. 13-13.3 nál érzem hogy jó lenne de nem az igazi. Végülis nem akarom szét forgatni úgy hogy letettem. Jól indul. Érezhető kompresszió van. Jól veszi a lapot. Nem csörög nem füstöl. Érzem,hogy valami kurvaságot találok ha szétkapom. Mert szét fogom borítani amint lesz időm. Annyit észre vettem még tűnetet, hogy ahogy darabolom a fát és a vágás végén gázelvétel után ha egy picit megcsípi a láncot a fa egyszerűen megáll. Még nem tudom hova tenni a jelenséget de kénytelen leszek kideríteni.
-
Stihl024
junior tag
A Stihl-10e-ft ért lett véve -elvileg halott volt ,kipucoltam beállítottam a karbit gyári instrukció szerint -pöcc röff
)) nagyon megy! Hecht újonan lett vásárolva-nagyon könnyű (Stihl 2x nehezebb) kényelmesen levagdostam fej felett a diófa ágait -pont elég ágazáshoz-faápoláshoz.De a Stihl a 2.2 pacival nagyon megy.Az már inkább alpinista fakitermelésbe való.Stihl javítás szempontjából elég bonyolult Hecht faék egyszerű .Lehet a Stihl marad
-
Stihl024
junior tag
Makita lesz eladó a 60+ géposztályból ,meg talán egy Ms 362 ,ha esetleg érdekelnek majd szólj.
-
PALEDOG
kezdő
Gz400-ast sikerült vennem. Alapvetően működő állapotban vettem meg. Jó kompresszióval. Az eladó bevallása szerint a fékszalag cserés. A valóságban kopp üres volt a dekli. Szerencsére az AL-KO bks 4040 oldaldeklije belül az utolsó csavarig egyezik. Az filléres tétel volt. Valószínüleg a felső burkolat levételekor eltörték a duplafelömlő kilincsművét így nemes egyszerűséggel le volt szilózva. Valószínüleg akkor feszegették meg a karbi tengelyét. Így ezekből kénytelen voltam gyárit venni. De azóta lekopogom köszöni jól van. Szeretnék egy 621AVS-t mellé. De nehéz találni.
-
Stihl024
junior tag
Szia! Üdv a csapatban..
Hát az Ms 361 -szét lesz portolva- ezt dobta neki a sors ..
Ősszel jön egy több részes portolós vonal ,van fent magyaroktól portolt gépről videó ,de picit részletesebbet szeretnék ,hogy mit mennyire és nem is sikerült nekik annyira szerintem -remélem én nem égek be)))
Jelenleg Németben dolgozom le a 3 hónap felmondás időt-tavaly formai hibára hivatkozva nem fogadták el a felmondásomat.... 4 hónapig utalták a fizetésem úgy ,hogy nem jártam dolgozni,abban voltam szabad vagyok.Válaltam már nagyban otthon a melókat ,de ezek nem akarnak lemondani rólam..... -
PALEDOG
kezdő
Na ezt szépen elrendezte a blogmotor.
Remélem kihámozható.
-
PALEDOG
kezdő
Üdv+mindenkinek!+stihl024+csatornájáról+érkeztem.+Nem+vagyok+egy+kezdő+láncfűrészes,+de+nem+is+ezzel+keresem+a+kenyerem+napi+szinten.+Sokáig+a+napi+karbantartáson+felül+és+egyéb+apró+hibaelhárításokon+kívül+nem+sokat+bütyköltem.+Mondjuk+nem+is+nagyon+kellett.+Nálunk+nem+volt+a+stihl-en+kívül+más+ismert+márka+jó+ideig.+Az+újonan+vásárolt+Makita+gépemnek+nem+volt+ideje+hibát+produkálni+mert+3+honaposan+ellopták.+Aztán+volt,+hogy+évekig+nem+volt+gépem.+Volt+a+családba+elég+szabad+gép.+De+ahogy+vidékre+költöztem+ismét.+Kellett+egy+saját.+Új+gép+szoba+sem+jöhetett.+Így+használt+gépet+vettem.+Ezzel+együtt+kezdetét+vette+a+szerelés+is.+Valahogy+rákaptam+az+ízére.+Most+szedegetem+össze+a+padlásleleteket.++Rakosgatom+össze.+Van+amivel+könnyedén+boldogulok,+van+ami+megfingatott+rendesen.+Mivel+nem+szeretem+feleslegesen+locsolni+a+pénzt,+szeretek+rajönni+a+hibára+felesleges+megbontasok+vagy+alkatrész+cserélgetések+nélkül.+Eddig+csak+a+kis+komatsu+deficites.+De+soha+el+nem+adom.+Így+ha+nem+megy+át+rajt+az+úthenger+mindig+meg+lesz+javítva.++
+Ennyit+a+"rövid"+bevezetőről.+Lesz+kérdésem+bőven.+++
+Utóirat:+Még+mindig+érdekel+stihl024+a+361-ed+ősszel+ha+eladó+lesz.+Szeretnék+egy+jó+60+kobcentist+a+flottába.+
-
Stihl024
junior tag
Vezetőn nézd meg a számokat ,az a tuti.Ott rajta van elvileg minden.Osztás,vastagság,szemek száma.Amit írtál nekem annyit mutat egy Oregon pico lánc.
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Kellene vennem egy láncot, a fűrész papÍrja konkrétan Oregon 91PX057X tipust Ír. Sajnos csak E betűvel a végén az X helyett tipusút találtam. Ez mennyire tér el, kompatibilis?
Köszi! -
Stihl024
junior tag
Kertmotornál van hozzá
https://kertmotor.hu/product/oleo-mac-tankszellozo-szelep/50050071R
szelepnek írja de ez csak a szivacs.Szerintem ez az .Amivel én eddig találkoztam az nagyon puha szivacs volt ez nem annak néz ki -
kopepe
aktív tag
Abban igazad van,ha egy gépe van,ráadásul olcsó használt,meg csak úgy kapta,vágja be a csavart,és kész.Nem akarok én vitázni,nehogy félreértsd ! Isten őrizz
Egyébként milyen sűrűségű szivacsot raknál az olajszellőzőbe?Mert így gondolom tele megy kosszal.A végén vakarózhatok majd,hogy miért nincs olajzás -
Stihl024
junior tag
Mire írtad azt ,hogy bocsi? Az ott fent egy 1400 ft-os Mtd karbi...Amit linkeltél azt megnyitni nem tudtam de készlet úgy ahogy írtad egy 10 es.Maga az Mtd fűrész 15 e de akkor rendbe kell legyen rendesen.
És ha jobban megnézed oda linkeltem neki egydarabost -nem csak a flex megoldás létezik nálam sem.... -
kopepe
aktív tag
válasz
Butcher82 #556 üzenetére
https://hu.olcsoarak2021.com/content?c=karbur%C3%A1tor%20%C3%A1ll%C3%ADt%C3%B3%20csavarh%C3%BAz%C3%B3%20k%C3%A9szlet&id=1
Én egy ilyen készletet vettem tavaly 6ooo forintért postaköltséggel együtt."belefért"
És van mindegyik gépemhez "kulcsom"
10 rongyot én sem adnék négy csavarhúzóért,akkor tényleg jöhet a flexelés...(igaz).
Az a baj,hogy garisak a gépeim....Szakszervízből elhajtanának!Garancia lejártával én is flexelnék...(olcsóbb).Vagy a bánat tudja!Megvettem a készletet,megvan,enni nem kér,amíg élek kiszolgál ....Bocsi stihl024..! -
Stihl024
junior tag
Szia! Ebből a típusból kijutott nekem is van róla videóm -utálatos egy jószág.Első probléma -hiányzik a tankszellőző teteje ami lent tartja a kis gumi membrán csőrt ezért a primerpumpa ki tudja nyomni.Sima Kínai láncfűrész tankszellőző bele passzol ha nem kapsz eredetit bele. Így ez használhatatlan.A rángatás azt az alacsony alapjárat miatt csinálja picit tekerj fel rajta a nagy különálló csavarral a karbin.Új membrán után azért egy finomhangolás ráfér.Kertmotornál ezt a tankszellőzőt Stihl tankszellőzőnek írja -de nem az
https://kertmotor.hu/product/stihl-tankszellozo/03-030000-1979 -
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy MTD GCS 46/40 láncfűrész, amit barátnőm apukájától örököltünk meg. Még sosem hasznaltam láncfűrészt, meg robbanómotoros kerti eszközöket sem nagyon. Most ezt a láncfűrészt szeretném megjavítani és használni. Vettem hozzá új gyertyát és membránkészletet, mert jó ideje áll. Kicserélgettem ezeket, de mikor próbáltam beindítani, akkor sajnos észrevettem, hogy a "cumi" nyomkodása közben a tankból kijövő csőnél köpködi kicsit a benzint, valamint ha oldalra döntöm, akkor ott szivárog belőle, gondolom ez nem túl normális. Készítettem erről egy videót is. Ez a hiba hogy javitható ki legegyszerűbben? Valamint a blokk tetején van egy gomb, ez mire szolgál és milyen helyzetben kell lennie?
Bocsi a hülye kérdésekért, csak mint mondtam nem igazán értek ezekhez, most szeretnék beletanulni és ez a láncfűrész szerintem kezdésnek jó lenne.
-
Stihl024
junior tag
Most ,hogy tüzetesebben nézegetem nekem úgy tűnik ott nem is mélyedésnek kellett volna lenni hanem egy peremnek ami neked lehet lepattant -kitört .Ha a szivacsot eleve kihagyták alóla akkor a zéger ott rázkódott alatta ,nem volt mi nekifeszítse a peremnek így az megette a műanyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest