Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skristof
tag
válasz concret_hp #9534 üzenetére
ilyet hol találtatok? priviben elküldenéd? köszi
és ez mennyit dob az áron pluszban?
-
bpx
őstag
válasz concret_hp #9534 üzenetére
Ez valami olyan, mint a vevőkijelölési jog?
Én olyat vettem, csak nem Cordia, hanem Metrodom.
Előnye, hogy nem kellett 1,5-2 évet várni az új építésű lakásra, hanem a szerződéskötés után 7 hónappal már kész volt.
Egy ingatlaniroda előttem 1 évvel már szerződött az építtetővel a lakásra. Emiatt az építtető használt kategóriában hirdette a saját honlapján, miközben a lakás még el sem készült. Talán 3-5 ilyen lakás volt az épületben, hirdetve akkor lettek, amikor abból az ütemből már minden lakást elvittek korábban.
Amikor szerződést kötöttem az építtetővel, ott voltak még az ingatlanirodától is, velük kellett +1 szerződést kötni, miszerint ők lemondanak vásárlási jogukról, és én leszek a vevő. Az ingatlanirodának kifizettem az ő részüket egyben (hirdetett vételár kb. 1/3-a), a maradék pedig ment 10% foglaló + 90% átadáskor konstrukcióban az építtetővel.
Hátránya számomra annyi volt, hogy mire én lettem a vevő, addigra már nem lehetett a fali kiállásokon és a fürdőszobán változtatni, csak a második körbe fértem bele, ahol az ajtókat és burkolatokat lehetett kiválasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest