- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Írtunk hirdetésfigyelőt, tehát a lakások 90%-át a publikálástól eltel legfeljebb 1 órán belül láttunk. Figyeltük az ingatlan.com-ot, jófogást, 6-7 facebook csoportot és marketplace-t. A jókat azonnal meg is néztük, tehát lehet mondani, hogy a piac legjobbjait néztük számunkra. Ehhez képest egyetlen lakásra sem mondtam volna, hogy ide hú de nagyon beköltöznék.
Aztán jött a mostani, ami alapvetően jó helyen vagy, nagy az elosztása, klímás, erkélyes. Ennél éreztem először, hogy ide szívesen beköltöznék, azonnal le is foglalóztuk. Mehetek máshova "jó" szerződéssel, ha sz.r ott lakni. A másik, hogy mivel rengeteg jelentkező van a lakásokra, egy valaki biztos lesz, aki elfogadja a feltételeket.
Első, hogy megtekintéskor nem is derült ki, hogy nem működik sem a hűtő, sem a mosógép. Most ezeket kellett vadásznom Marketplace-n, ami autó nélkül extra nehézség volt. A hűtőhöz nyilván le kell szerelni az egész polcrendszerét a kamrában, ami elérhetetlenné teszi a hűtőt, aztán szenvedhetem vissza, mert ő úgy gondolja. A sütő is működőképes, de nem a legjobb, úgyhogy abból is sajátot fogunk venni valószínűleg.
Nyikorgott az összes ajtó, az ablak szintén és nem csukódott be rendesen, lógnak konnektorok, van ami el is van törve, a csap szorul és elzárul magától, a mosógép vízcsapjának nincs tekerője, a mosdó meg van repedve (erre azt mondta, hogy fizeti, csak intézzük el a cserét), vannak ronda polcok és bútorok, amit le fogunk fóliázni; a kapucsengő nem működik, voltak kontaktos villanykapcsolók, nincs függöny, zuhanyfüggöny. Meg van sárgulva az összes dugalj és kapcsoló, amit egy saját lakásban kicserélnék. Erre jön még, hogy a végén ki kell(ene) festenünk, de ez állítólag elég gyakori a frissen festett lakásoknál.
Szóval ezek kis dolgok, de ez mind az ő ingatlanjának az értékét fogja javítani. Lehetne mondani, hogy másikba kellett volna menni, de mint mondtam, ez volt messze a legjobb a megtekintettek közül, pláne ha meglesznek ezek a javítások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest