Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
A tápok biztosan nem a hosszú életet segÍtik.
Amit hallottam vese betegséget, cukorbetegség, epilepszia, egyiknek se tesz jót, de még a ráknak se. Én is veszek szárazat, és jó fajtát, oké benne van sok izületvédő meg tököm tudja májvédő, de nem tudom minek egy kutyának. Benne van máriatövis, mint ha tényleg tudnák hogy méregtelenÍteni kell a máját. Nem is értem...
Csak azt akarom ezzel mondani, hogy csinálnak tartalmas tápot, tényleg minden benne van ami kell a kutyának, de sajnos nem csak az. A leg alapabb lenne, hogy a szénhidrát tartalmat elárulnák, mert azt kurvára minimalizálni kéne. Csak következtetni tudunk.Egyéb adalékokat feltüntetni. De az is lehet hogy a véleményemmel nem sokan vagyunk.
Az biztos hogy a kutyának nem búzaliszttel kevert húslisztre van szüksége, szerintem ezen nem veszünk össze
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- SamMobile: biztosan Exynosszal érkezik a Z Flip7
- SQL kérdések
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest