- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
> > > F1 klub by Oliverda < < <
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
Interesting

-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
Max és Seb mit összecsatázott Kimi előtt
[link] -
Oliverda
félisten
Engem most jobban érdekel, hogy Dennis ott van-e a helyszínen.

And there remains a huge incentive to add more world championship tallies to his roster. Last season he had a bet with McLaren boss Ron Dennis that if he won three world title, Hamilton would be given a McLaren F1 LM road car.
"I want to get this (McLaren F1) car, so I will definitely work as hard as I can to get to number three at some stage," smiled Hamilton.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-Mike-
addikt
Papírforma vb. Rosberg meg besérült.
-
Oliverda
félisten
Ilyen szikrázást minden autóra!

-
Oliverda
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Dennis akadályozza a Red Bull és a Honda megegyezését?
Nem rémlik, hogy a tegnapi 3 órás közvetítés alatt egyszer is mutatták volna a McLaren garázsát.
-
-Mike-
addikt

-
Oliverda
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Anno amikor kiderült, hogy a Honda F1 európai bázisa Milton Keynes-ben lesz, én már akkor magam előtt láttam Red Bull Honda feliratot.
-
FireKeeper
nagyúr
-
-Mike-
addikt
-
Oliverda
félisten
Hamilton egyébként Szocsi előtt Szuzukában is alaposan visszavett a tempóból a verseny utolsó felében. Az említett szaklap szerint nem kizárt, hogy a Mercedes is szándékosan fogja vissza magát. „A Mercedes csak játszik az ellenfelekkel. Ezért sem volt senki igazán elégedetlen Szingapúrban. A Ferrari boldog volt, ez pedig politikai szempontból fontos. Közben pedig a Mercedesnél mindenki tudta, mi volt a probléma, és hogy mit hibáztak el a beállításoknál. Brackley és Brixworth könnyen lenyelte ezt a vereséget” – írta Michael Schmidt, utalva arra, hogy a csapat talán nem akarnak rontani a dominanciájuk miatt amúgy sem túl jó közhangulaton.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
-
-Mike-
addikt
Még egy jó anyag JB és DC
Jenson Button takes on David Coulthard at Rallycross -
-Mike-
addikt
A japán főnök adott az anyagból Alonsonak is szerintem:
"McLaren will be one of the top cars next year, that is 100 per cent,"
-
attisx
addikt
Nos, akkor vegyük úgy, hogy lelett tesztelve Hülkenberg ötlete, miszerint fölösleges négy órányi szabadedzést tartani...

-
attisx
addikt
„...legújabb verziót ebben az évben már kizárólag a címvédő csapat használhatja. Az említett német lap szerint azért, mert a Petronas ennyi idő alatt nem tudott elegendő speciális, kimondottan ezen motorhoz tervezett üzemanyagot előállítani. A régi benzinnel pedig az új motor egyszerűen nem használható.” [link]
Mégis miféle spéci üzemanyag kellhet az új Merci motornak, hogy a Petronas hónapok alatt nem tud belőle eleget gyártani! Antianyag, dilithium plazma, finomított naquadria?!!
-
Oliverda
félisten
"A felek hivatalos közleményéből kiderült, hogy a Manor a „legfrissebb” erőforrások mellé üzemanyagot is kap a Mercedes partnerétől, a Williamstől pedig sebességváltót és felfüggesztést is, úgy tűnik tehát, jövőre valóban megindulhat valami a királykategória legkisebb versenycsapatánál."
Érik a Wehrlein - Wolff páros
-
-Mike-
addikt
-
Oliverda
félisten

Mondjuk Lauda jobban illene Darth Vader szerepébe.

-
-Mike-
addikt
Jó kis anyag, Button és DC
-
attisx
addikt

Ezután merje valaki azt mondani, hogy lassú az F1...
-
Oliverda
félisten

-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Lásd pl Hungaroring?

Szerintem Szingapúrban sem lesz igaz pl amit írsz, jobbak lesznek, mint gondolod.
Ezzel együtt persze gyötrelmes az idei teljesítményük. -
tkesy
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem, SPA-ban a rövid verziót használták.
-
FireKeeper
nagyúr
arról volt valami infó hogy miért tért vissza a meki a hosszú orrkúphoz? vagy már az előző futamon is azzal mentek, csak nem tűnt fel
a mezőny végén?
-
attisx
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hihetetlen, hogy ezt valaki komolyan gondolta. Bár a vuvzela kipufogó után már nem is olyan meglepő...
Aztán kitudja, lehet mindkettő csak trollkodás volt a Merci részéről... 
-
Oliverda
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Akkor már inkább plexi.
-
FireKeeper
nagyúr

én teljes mellszélességgel támogatom a biztonság javítását, de az a tartó/merevítő ott középen nagyon komikusan néz ki. meg sztem zavarná is a pilótát.
-
Oliverda
félisten
-
-Mike-
addikt
David Coulthard: "This isn't slow motion... this is as fast as the McLaren goes"

-
Frenky89
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

-
Oliverda
félisten

Kólát iszok, szivarkát szívok, és még ne is legyek kemény?
-
Oliverda
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A szezon végére összejön annyi új anyag, hogy karácsonyra elkészülhet a Maldonator 2.

-
Oliverda
félisten
A venezuelai a verseny alatt három áthajtásos illetve időbüntetést kapott, majd a versenyt követően összesen 6 (!) büntetőpontot is. Kettőt ebből a Sergio Pérezzel történt első kanyart követő ütközéséért, melynél a mexikói meg is pördült.
„Nagyon szigorúak voltak ma. Teljesen más volt a múltban – különösen az idei év elején, amikor még sokkal szabadabban lehetett küzdeni” – nyilatkozta Maldonado büntetései kapcsán. Az egyszeres futamgyőztes ezzel az első versenyző, aki több mint 12 büntetőpontot kapott már az FIA-tól – nagy szerencséjére tavalyi első pontjai már elévültek, így egyelőre nem kell tartania az egy futamos eltiltástól. Más kérdés, hogy mostani hat pontja rekordnak számít – ennyit egyszerre még senki sem kapott az FIA-tól.
Maldonator...

-
Oliverda
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Visszarepültél 1999-be?

-
FireKeeper
nagyúr
Button -> Williams? lehet realitása sztetek?
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
-
Oliverda
félisten
Kissé ironikus, hogy Jordan osztja az észt, miközben pár év alatt ügyesen lenullázta az amúgy felfutóban lévő csapatát. Először összebalhézott a Vodafone-nal, majd kirúgta Frentzent, végül pedig leszerződtette Satot.

-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ezt a szintet hozza mindenki [link]
Szerintem annyira nem egyértelmű Max előnye (már ha van egyáltalán) pl Sainzzal szemben, bár nem látunk bele a boxba, hogy dolgozik, milyen visszajelzései vannak, probléma megoldó képessége, stb.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
-Mike-
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szerintem Sainz papa is rá fog pörögni Kimi helyére, mint anno a TR ülésére.
-
TESCO-Zsömle
titán
Igen komoly előrelépési lehetőség TR után.
Szerintem van reális esélye. A RB mindig is a pénzről szólt, ezzel pedig jól kaszálhatnak. Másrészt a Renault nem úgy néz ki, hogy egyhamar versenyképes lesz, másik gyártó erőforrására váltani pedig elég rögös ösvény. Illetve nem is biztos, hogy a Mercedes vagy akár a Ferrari adna motort élvonalbeli csapatnak, elvégre saját maguknak állítanának konkurenciát.
-
-Mike-
addikt
-
tkesy
őstag
Amúgy nálatok nem akad a kép? Nem szakad meg teljesen de egyszerüen fárasztó nézni, mert folyamtosan akad... (kipróbáltam 2 gépen is, IE / Chrome alatt is ua a jelenség..)
A '82-es ditroiti verseny se volt semmi... pontosabban a ahogy kezelték a dolgokat... Kiesett autók otthagyva, ahol lerobbantak, ez egyiket vagy 35 körön kerülgették az egyik kanyarban... stb...
-
-Mike-
addikt
24/7 F1 stream site [link]
-
Oliverda
félisten
-
-Mike-
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Pedig köze nem volt hozzá

Grozsi sokkal előbb fékezett mint szokott, még csak nem is arról volt itt szó hogy Max megpróbálta. Féken se volt amikor beleszállt. Az volt a gond hogy hiába volt gumiból óriási előnye, az alagútban érződött hogy amint van tapadása Gro-nak, durván el tud húzni motorerőből... szerintem nem lett volna előzés egyébként.
-
-Mike-
addikt
Big impact volt.
Már az előző körben is benézett itt, tuti volt számomra akkor hogy megpróbálja következőben, nem jött be. -
-Mike-
addikt

You know what happens when the Germans and Italians get together.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-Mike-
addikt
-
Oliverda
félisten

-
válasz
FireKeeper
üzenetére
ez érdekes mert ez konkrétan McLaren narancs (szerű, a csík) a promóképeken meg simán piros.
-
tkesy
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
szemből nézve nekem nem tetszik az orra... ha már változtattak a narancsot kellett volna visszahozni, amit lehetett volna kombinálni feketével, fehérrel és a McLaren logó vörösével... De mint tudjuk RD ezt nem támogatja...
mondjuk a festésnél sokkal fontosabb lenne (lett volna) az, hogy egy normális teljesítményű
kocsivalmotorral álljanak rajthoz (már az évadnyitón is)... -
Oliverda
félisten
-
-Mike-
addikt
Nem lesz rövid orrú ferrari [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)