Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Szevam:] Érzelmi magabiztosság/biztonság - miért megyünk sokan külföldre valójában?
- [Re:] [bambano:] Bambanő háza tája
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Tüzi:] Geek-hatarozo
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
#48613632
törölt tag
Igen, a metán miatt. Pedig érdekes, hogy azért a sertés, vagy a csirke elterjedtebb a mindennapok konyháján. A marha ezektől azért drágább kategória. Ennek ellenére igen nagy számban tenyésztik.
Esetleg ide jöhet még a marhabőr, ami kb alap a bőrdíszmű iparban. De valahol nekem sose jött ki ez a matek.
Okés, a macskaeledelben is van.
Amit mi veszünk, illetve amit a szaros meg is eszik, mert válogat, az pont egy olyan márka, ami vegyesen adja az összetevőket a dobozba.
Halas ugyan van, de nem adhatom mindig azt, meg amúgy is jóval büdösebb, mint a szárnyas.