Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
őstag
válasz
boogie84 #14898 üzenetére
Üdv.
Hát ezt már egy párszor boncolgattuk. Ugye az AIO kiviszi házon kívülre a meleget ezzel elősegítve a belső hűtést is. Teljes terhelésen azért van hője egy Ryzen™ 7 3800X-nek, és ha egy kicsit tuningolni is akar jó ha hideg az a kupak
.
-
eszakas
őstag
-
eszakas
őstag
válasz
bonifa333 #14120 üzenetére
Szia.
Nekem is ilyen házam volt. A kétventilátoros corsair H100i kompaktvíz noctua ventilátorokkal volt használva benne. Egy i7 3770K-t hűtött. Sajnos a radiátor miatt nem voltak a legjobbak az értékek. A procid nagy hőtermelése miatt nem tudom hogy érdemes lenne-e beruházni egy olyan hűtőre ami beleférne. Szóval nem nagy előrelépés lenne. Ha egy háromventiset tudnál beleapplikálni akkor talán előrelépés volna. -
eszakas
őstag
válasz
TestamentDNR #13861 üzenetére
Ez egy tökéletes install videó.
-
eszakas
őstag
válasz
TestamentDNR #13858 üzenetére
Szia.
Nem feltétlenül így. Jó volna tudni a pontos típust, mert egyeseknek saját ventivezérlése és közvetlen tápja van. Ezekhez csak a CPU_FAN van csatlakoztatva az is csak azért hogy az alaplap védelme észlelje hogy van a procin hűtés.
-
eszakas
őstag
válasz
BioNiCMaN #12647 üzenetére
Szia.
Irhatsz a Corsairnak hátha küld keretet, de kevés az esélye, én is azért cseréltem ki a H100i-t mert már nem támogatja az AM4-et. -
eszakas
őstag
válasz
jilian #12514 üzenetére
Nem azt írja hogy fordítsd befelé a hátsó ventit. Hanem hogy az általad leírt modban a "hátsó ventinek csak úgy van értelme". A tápot szerintem hagyd ki a csicsából mert annak külön lelkivilága van, annak pont úgy jó ha más nem zavar bele a hűtésébe. Általában nyomott légterű hűtések a legelterjedtebbek. Számolj egy kicsit. A ventik többet nyomjanak be mint amennyit kiviszel. És NEM ne fújjon befelé a hátsó venti mert az turbulenciát fog kelteni és nem lesz megfelelő áramlás a házban. Ez pedig jobb választás a gyárinál szerintem mert több levegőt is szállít.
-
eszakas
őstag
Szia.
Szerintem.
Nem nagyon látni a a bekötéseket, de az új lapokon van a CPU fan csatlakozó mellett egy csatlakozás a pumpának. A vevőnek van-e ilyen? Vagy a biosban teljes sebességre kell állítani a CPU fant, talán így kap elég feszültséget az elinduláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest