Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
válasz gurabli #7972 üzenetére
Szia!
A filmek minden esetben letöltődnek. A program úgy kezdi meg a letöltést, hogy a filmet az elejétől kezdi letölteni, így mondhatni azonnal nézhető. Mivel a filmeket letölti, az adott oldal szabályai szerint azt vissza is kell osztani. Erre van olyan opció a két kiegészítőben, hogy a program magát a torrentet átadja a transmissionnka vagy utorrentnek. Relatíve kétszer töltöd le. Egyszer mikor nézed, ez a programban beállítható mikor törlődjön automatikusan, másodszor a transmission vagy utorrent is letölti, hogy a kötelezettségednek is eleget tudj tenni. A két torrent kliens bármilyen másik eszközön lehet.
-
KIZS
aktív tag
válasz gurabli #7990 üzenetére
Ha megint lesz egy unalmas hétvégén, akkor megpróbálom megcsinálni a Deluge támogatást is az NC/BH TV-hez. Most így első ránézésre nem tűnik bonyolult feladatnak.
másik dolog
Amit megadsz neki saját temp könyvtárat azt kompletten gyalulja alkönyvtárastól mindenestől. Mégpedig azért, mert nem tudja a torrentekből milyen könyvtárak/fájlok jönnek le, ezért a biztonság kedvéért mindent töröl (ami a megadott dátumnál régebbi). Szóval nem szabad neki olyan könyvtárat megadni amiben egyébként értékes adatok vannak, hanem saját temp könyvtárat érdemes létrehozni.
Persze lehetne valami nyilvántartást vezetni, hogy melyik torrentből mi jött le, de én akkor ezt feleslegesnek ítéltem meg. Lehet később majd lesz ilyen, de még most sem érzem szükségét egyáltalán. Legyen saját temp könyvtára és szevasz.[ Szerkesztve ]
-
KIZS
aktív tag
válasz gurabli #8240 üzenetére
Egy mini kis torrent szerver indul el a háttérben a Kodi indításakor, ami csak az NC és BH pluginokat szolgálja ki, de azokat maximálisan.
- Nincs duplán töltődés filmnézés közben és mégis visszaosztódik a cucc.
- Aki egyszerre használja a BH és NC addonokat, azok megadhatnak közös temp könyvtárat is nekik. Nem fognak összekavarodni (elvileg).
- Gondoskodik a háttérben a törlésről is (és már rendesen fájlokat töröl és nem komplett könyvtárat )Ha kilépsz a Kodiból az nem baj, következő indításkor folytatja a letöltést vagy a seed-et, de a törlés előre kijelölt dátumát nem tolja odébb! Tehát amikor letöltöd a filmet akkor bejegyzem, hogy mikor kell törlődnie és akkor törlöm is.
Ezek a funkciók már működnek nálam bétában, csak nincs egyszerre időm is és kedvem is tesztelni/javítani a kódot. De talán szombaton felpattintom az RPi-re, kicsit megterhelem filmekkel, aztán hagyom ott futni pár napig.
-
TheProb
veterán
válasz gurabli #11639 üzenetére
és (#11638) LouiS22: Jó, de TC-re nem hiszem, hogy akkora kereslet lenne átlag vásárlói berkekben, valamint az értékét se tudom ezeknek. Bár a beárazós topicban azért megér egy rákérdezést.
(#11637) tjnet:A régebbi miben lehet jobb?
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
cof
veterán
válasz gurabli #20109 üzenetére
Szuper. Ezt, hogy kell elképzelni? "TVHeadendben beállítottam a streamet"
"hogy az url változik-e, ezt nem tudom" Változik. Minden leállítás-elindítás után új token-t tesz a linkbe, hogy meddig érvényes azt nem tudom, amit 3 órája vadásztam le még megy.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- PlayStation 5 Pro teszt
- Revolut
- Milyen routert?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB