Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
Bocs, de nem azt kérdeztem, hogy a médiatárban mi és hogyan működik, mert nem azt használom. Nekem a File nézet a tökéletes, több okból is (pl több verzióban van meg egy film/rész és tudni akarom pontosan melyik, melyik). Mint írtam eddig működött, ha új részt töltöttem le, akkor mikor beléptem pár másoperc múlva kirakta a kis thumbnail-keket, de most nem. Amúgy file nézetben ugyan úgy van "megnézve" jelölő pipa, csak ezt akkor is kirakja, ha csak belenéztem és nem néztem végig.
Meg ilyenkor, amikor pl. ha így egy sorozat mappájába belépek, akkor a beállított Fanart háttér helyett egy "piros függönyös mozi nézőtér" háttérképet rak be. Miután már elindítottam a videót és vissza lépek, akkor már ott van a thumbnail is és a rendes Fanart is. Ezt nem értem.
Elvileg amikor belépek egy új mappába, vagy ahová új videók vannak letöltve, akkor azt is ellenőriznie kellene, és pár másodperc múlva kirakni a thumbail-eket és a rendes fanart-ot. Legalábbis eddig a sima Confluence-en így működött. Kerestem rá beállítást a Xfluence Skin-ben, de nem hiszem, hogy van ilyen, vagy csak nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Borderlands 4
- Wise (ex-TransferWise)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)
- ASUS TUF Gaming H3 headset mikrofonos gamer fejhallgató PC-hez / PS5-höz / Xboxhoz hibátlan
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő