Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SunMount3r

nagyúr

válasz junkpod #2788 üzenetére

Bocs, de nem azt kérdeztem, hogy a médiatárban mi és hogyan működik, mert nem azt használom. Nekem a File nézet a tökéletes, több okból is (pl több verzióban van meg egy film/rész és tudni akarom pontosan melyik, melyik). Mint írtam eddig működött, ha új részt töltöttem le, akkor mikor beléptem pár másoperc múlva kirakta a kis thumbnail-keket, de most nem. Amúgy file nézetben ugyan úgy van "megnézve" jelölő pipa, csak ezt akkor is kirakja, ha csak belenéztem és nem néztem végig.

Meg ilyenkor, amikor pl. ha így egy sorozat mappájába belépek, akkor a beállított Fanart háttér helyett egy "piros függönyös mozi nézőtér" háttérképet rak be. Miután már elindítottam a videót és vissza lépek, akkor már ott van a thumbnail is és a rendes Fanart is. Ezt nem értem.

Elvileg amikor belépek egy új mappába, vagy ahová új videók vannak letöltve, akkor azt is ellenőriznie kellene, és pár másodperc múlva kirakni a thumbail-eket és a rendes fanart-ot. Legalábbis eddig a sima Confluence-en így működött. Kerestem rá beállítást a Xfluence Skin-ben, de nem hiszem, hogy van ilyen, vagy csak nem találtam.

Új hozzászólás Aktív témák