Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma kiszereltem az összes elosztót, hogy végignézzem külön-külön az összes elemet, és az egyik elosztó bár sötétben ránézésre ugyan olyan (majdnem azonos méret, alak, és kék színű címke), de jobban megnézve más márka, és ránézésre is sokkal öregebb (el van már kicsit színeződve a fémburkolat).
Egyik kábel sem volt zárlatos, nem volt bennük sehonnan sem egyen, sem váltóáram (amit kimutatott volna a multiméter), és egyik újabb féle elosztó sem engedi át az egyenáramot (se a belső érben az ágak közt, se a külső és belső ér közt), de az a régebbi féle elosztó valahogy mindenhonnan mindenhova átviszi az egyenáramot (az normális, hogy köpenyből köpenybe, de azon felül nem csak tűből tűbe viszi az ágak közt, hanem még tű és köpeny közt is átmegy az egyenáram minden egyes ágból, ami nekem kicsit fura).Ugyan úgy kicseréltem a megégett kábeldarabkát, mint tegnap, de másik elosztót tettem be a gyanús kék helyére (egy harmadik félét, amit itthon találtam, ami ugyan úgy viselkedik a multiméterrel, mint a legutóbb beszereltek, tehát sehova nem enged át egyenáramot, csak köpenyből köpenybe a fémházon át).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- DOOM - The Dark Ages
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest