Hirdetés
Aktív témák
-
banandras
csendes tag
pirost pont wiziloonak a tökéletes ramokért!
[ Szerkesztve ]
-
banandras
csendes tag
valamint szintén jár egy nagy pirospötty brian1974 barátunknak is!
[ Szerkesztve ]
-
kismércse
tag
Egy nagy piros pont mad_mellow-nak, a HPM-64-ért
-
Zoli1222
addikt
Aki parfümöt szeretne, az inne vegye: PARFÜMÖK, ÚJ LISTA! KARÁCSONYI ÁRAKKAL!, Sorceres hölgyeménytől. Nagy piros pont neki. Készséges, és azonnal válaszol, ha bármi történés van.
-
kelsza
csendes tag
Fél évet késve, de nem múlva: Hatalmas pirospont still1 kollegának, vettem tőle egy Codegen 400W-os tápot, első üzletem volt, személyesen elhozta, nagyon ajánlom, korrekt.
-
speedy00
csendes tag
Nagy nagy pirospont Digar-nek mivel már a harmadik üzletünk is
pontos,gyors volt!DeV-Speedy
-
Napster
tag
Vulkhaan:piros pont , korrekt gyors megbízható nyugodtan üzleteljetek vele
Üzlet tárgya:[link]
továbbá
Lord Dragon:piros pont ,korrekt,gyors
Üzlet tárgya:[link]
...N@PsTeR***
-
hommeros
őstag
petisan kollégának egy piros pont.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
gooool
őstag
Piros pont jár redstar16 kollégának, egy OCZ RAM Cooler-t vett tőlem.Korrekt üzletember.
Üdv, Balázs
-
mandju
senior tag
Pirospontot (mindjárt kettőt) kérnék Gaba PH!-s fórumtársnak a ma elkövetett adás-vételért. Egy Aerocool Aeroengine JR-t és egy Golden Orb II-t vettem tőle. azt kaptam, amiben megegyeztünk.
Mindenkinek ajánlom!* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
mandju
senior tag
Pirospontot kérnék xvddse fórumtársnak a mai üzletekért. Nagyon segítőkész és rugalmas volt. Hírdetést nem tudok linkelni, mert már érvénytelenítette. Egy BFG 8800GTS-t és egy Chieftec 500W-os tápot vettem tőle.
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
mandju
senior tag
pirospontot kérnék Baboon fórumtársnak.
egy gigabyte EP31-DS3L lapot vettem tőle.* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
redstar16
tag
Pirospont gooool-nak az über OCZ ram hűtőért.
T9400 World Record 2: http://bit.ly/bdryHP | Eladó cuccaim: http://bit.ly/3bpsfY | Megbízhatóságom: http://bit.ly/buSffu | Rule #1 of buying laptops: The best time to buy a laptop is always 6 months from now.
-
sirály12
őstag
Szeretnék adni egy piros pontot N-vidi-A fórumtársnak. Az üzlet tárgya: [Omnia i900]
Hihetetlenül gyorsan intéztük el az üzletet, és korrektül elküldte a telefont, amit vettem.
+ köszönet a bizalomért, mivel előre küldte a cuccot, és én utána küldtem a vételárat.Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
bogyo2009
csendes tag
Kérnék egy pirosat Terminator17 -nek, hogy gyorsan elvitte az ASUS lapomat...
Korrekt vevő, ajánlom mindenkinek..phmegbizhatosag.atw.hu
-
silko
újonc
Kérnék egy nagy piros pontot madarasz92 kollégának a gyors és korrekt eladó! Egy Mio A 501 GPS telefont vettem tőle.
-
monosz
őstag
Egy pirosat kérnék Mikike7 kollégának,
a gyors üzletért.Megbízható partner.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
bzs73
őstag
Pirosat kérnék Bertalanfi kollégának ezért az üzletért.Korrekt megbízható vásárló.
If a second or you are the first to lose.
-
kjany
tag
w.daywalker jóáron segített egy Atlon II X2 250 procihoz [link]
...bátran keressétek ! -
Heller2
aktív tag
Egy hatalmas piros pontot szeretnék adni lizakattila nevű fórumozónak !
Proci üzletünk volt, végül is nem jött össze, nem az Ő hibájából, de úgy állt a dolgokhoz, hogy meglepődtem. Ha mindenki ilyen lenne itt, akkor nem is lenne szükség erre a topikra...
Pedig az asszony már készült leszedni a fejem..GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
wAfu
tag
pirospötty Terminator17 kollégának a gyors lebonyolításért
-
bazsazs1990
csendes tag
x63 kollegának szeretnék egy nap pirospontot!ezért az üzletért
-
Bagira01
veterán
Pirospont jár w.daywalker-nek. Egy asrock x58 extreme alaplapot vettem tőle. Korrekt megbízható eladó. Másnak is ajánlom
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Gyurcika
tag
válasz ati012 #36394 üzenetére
Ati012-nek egy piros pötty.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott.
Remélem lesz még folytatása a bizniszünknek ! -
03061981
tag
Piros pont jár Csabee101nek ezért.
[ Szerkesztve ]
Privire illik válaszolni! Legalább ennyit: Kevés! Sok! Elkelt! Ha sürgős hívjatok! http://tinyurl.hu/NSMn/
-
félisten
Doyle fórumtárs ezt a procit vette meg tőlem, minden rendben zajlott. Pirospontot érdemel.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
proof88
addikt
Ádyka számára kérnék nagy piros pontot, Eneloopokért.
Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest