- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferkoboy
senior tag
Lágy deszkát szerintem siklásra, kisebb ugratásokra nyugodtan megvehetsz. Ha uj, s minöségi, akkor nem fogsz vele befürödni.
Ugy 10-15m-es ugrásoknál van jelentösége a fa magos lapoknak - oda azért ez már kötelezö. Ha nem nagy gleccsereken -sziklás tájon akarsz ''lesiklani'', akkor nyugodtan megveheted.
mod: bocsi, ismerje fel az akinek szolt -
ferkoboy
senior tag
UP!
Mert az érzés felbecsülhetetlen, s lassan kezd megjönni a tél, vele együtt a hó, az meg nekünk jóóó. -
ferkoboy
senior tag
Most enis egy Step-in koteses bakancson torom a fejem...
A HEAD board mar tesomnal van, s ha minden igaz ma hozza haza Pestrol....
A boltrol pedig tenyleg szubjektiv a velemenyalkotas. En eddig 2x voltam bennt, de mind a 2x teljesen jol elbeszelgettunk. Az hogy most epp ki volt a boltban, hat arrol csak annyit,h. roszkor mentel.
Persze megertem amit mondasz. Az explosiv deszkak viszont amik bennt vannak sztem Qrva jok. Igaz,h. nincs nagy valasztek, de legalabb nem elszallt aron adjak a cuccokat (A winsurfing.hu felreertes ne essek teljesen korrekt. Mate fullosan jo fej volt.) Be kell latni,h. a teli sport nem olcso mulatsag, es raadasul a snowboardosok nagy resze meglehetosen snob. (ha lenne annyim lehet en is az lehetnek, de maradt a magyar valosag) A bakancs tenyleg csak egy fajta volt legutobb, meg az is igaz,h. NO NAME, de ha megnezed az anyagat, ragasztasat, akkor azert kulonb mint sok markasnak titualt (csak ebben az arkategoriaban arult cuccokra ertem).
Mind1, nem fogom mentegetni a boltot, nem fuzodik hozza erdekem, csupan csak nekem mas a velemenyem/tapasztalatom.
A tippet - windsurfing.hu - megegyszer koszonom. Tenyleg jo hely, batran lehet a konyhafonok ajanlata is.
Ferko -
ferkoboy
senior tag
Bp. Szabadfold ut 66. - Cinkota
Egyebkent nem nezted a 155cm-es HEAD deszkat? ...mert azt mar le is foglaltam, mar folyamatban az uzlet. Matte-val le is beszeltem a dolgot.
Thx az infot a boltrol! ( kar,h. a koteseik elfogytak...(csak step-in kotes van bakival, de az vmi 40k aszem) )
Legutobb egesz turhetoen jo bakik voltak a Hervisben az Arkadban (hetfon neztem).
Hajra!
Udv: Ferko -
ferkoboy
senior tag
Na Hali!
Szoval amit en tudok! (Mond meg h jo ismerosod kuldott.)
Ski Total a bolt neve. Az egyik elado srac kifejezetten jo fej volt, mar dumaltunk vele vagy 2x. Siman el lehetett vele beszelgetni, nem akart rankeroltetni semmit sem. A neve Ba'csy La'szlo. Alacsony 30 koruli, es full normalis.
Szoval a bolt Bp Va'go'hid utca 3-5. szam alatt van. Az uj nemzetitol kb 200-300m-re, egy udvarban. A bolt kicsi relative, de eleg korrektek. Explosiv deszkajuk van ujonnan ugy 36k korul (eleg jo deszka, de nekem max 45-47k-m van ra kotessel bakancsal egyutt.).
Bakancsuk is jott vmi nem tul nagy marka, de sztem egesz jo, kenyelmes, es hasznalhato teljesen jol. (www.skitotal.hu - bar nem sok miden van fenn a honlapon)
Egyebkent 20k-ert van az Arkadban HEAD, vagy DeLuxe markaju bakancs is, ami sztem egesz jo vetel (csak ne lenne igy megkotve anyagiakban a kezem.)
Boardodrol is kuldhetnel kepet (merete?), de az adott linket mindjart atbongeszem.
...surgosen kellene mar lap, mert itt nalunk mar esett vagy 10-20 cm ho'....
[Szerkesztve] -
ferkoboy
senior tag
Hello mindenkinek!
Most szandekozok epp lapot venni.
Ti mit gondoltok errol: Killerloop Waterlily 150?
Kellene meg egy kotes + bakancs is, de aszem arra 15-15ezerert tudok megoldast. 5leteket, javaslatokat szivesen fogadok.
Udv: Ferko
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- DOOM - The Dark Ages
- Parfüm topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!