Új hozzászólás Aktív témák
-
dz99
újonc
Sziasztok!
Kugoo S1 Pro rollert használok pár hete, és sajna úgy néz ki hogy a 100 kilómmal a hegyi terepen elvérzik Igaz "hibrid módban" felhoz
Láttatok már valamilyen moddolást mint Xiaominál az áramkorlát emelésre stb? Ennél bonyolultabb lesz gondolom mert nincs BT kapcsolat...
Illetve ha váltok erősebbre, akkor melyik lehet a következő lépcső? (Néztem a Kugoo Boostert is de szörnyetegnek tűnik és 3szor drágább
Köszi
-
-
dz99
újonc
válasz berobi78 #1786 üzenetére
Sziasztok!
Bringás múltból annyit, hogy igen kell sisak, de amit sokan elfelejtenek, hogy kesztyű is kell, mert ha perecelsz egyből a tenyered fogod letenni automatikusan és nagyon kellemetlen hetekig sebes tenyérrel dolgozni. Nekem bringán már párszor life saver volt Jó rollerezést mindenkinek! -
dz99
újonc
Sziasztok!
KUGOO S1 Pro roller vásárlásán gondolkodok. Használta valaki már hegyes, dombos terepen? Sajnos nekem kb. 2-300 méter szintet fel kell mennem hazafelé melóból, 100kg körüli súllyal. Mik a tapasztalatok?
Érdekes, hogy erősebb a motorja mint a Xiaomié de nyomatékban meg szegényebb az adatlapok szerint (amit néztem) Elírás vagy valóban így van? Tudom, hogy a forgató nyomaték nem egyenlő teljesítmény, de villanymotornál mégis szokatlan ha a nagyobb teljesítményű nyomatékszegényebb...
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- VoIP telefonálás
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest