- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Thunderzolee #25297 üzenetére
Minden nap van plusz kupon, kb 30-35 eurot lehet lehozni még az árból. Én 620 ért rendeltem a G2 őt.
-
Dareiosss
senior tag
válasz
pescara #25289 üzenetére
Mivel még hideg van, és a héten jött meg, így nem tudok erre válaszolni, pár hétig még csak ritkán lesz használva, egyik ismerős már több mint fél éve használja, múltkor beszéltem vele nem mondta, hogy bármi előjött volna. Persze a 35 km/h tudja.
Viszont ezt én is akartam kérdeni, be szabad frissítenem? Vagy inkább hagyjam.
De ezért is vártam több mint fél évet a megjelenés óta, hogy esetleg ne az első szériából vegyek, hátha a gyár javít a dolgokon addig. -
Dareiosss
senior tag
Megjött a héten a Segway G2, F40E váltott, de annyira jó gép, hogy a G30Max is eladósorba kerül és jön a másik G2 is. DHgates a G2 és a G30 is.
-
Dareiosss
senior tag
Sziasztok. Ha dhgates G30 am van, szabad frissítenem a firmwaret az alkalmazással?
Nem szeretném, hogy visszaálljon 25kmh ra. -
Dareiosss
senior tag
válasz
Thunderzolee #19535 üzenetére
220 ezer ft ért tudnám újonnan boltból, itt nyugaton MM ből.
Én ezeket a kinai webshopokat nem ismerem, nem tudom mennyire megbízhatóak.
De ha privátban elmagyarázod, szívesen veszem. Kell utána pl vámot fizetni? -
Dareiosss
senior tag
Tudja valaki, hogy az új Ninebot sorozat kb milyen áron fog kijönni és mikortól lesz kapható? F2 Pro vagy F2 Plusra gondolok. Most akarnék rollert venni, végül a G30Le mellett döntöttem mert egész jó áron meg tudnám venni. De a hatótáv miatt lehet megvárnám az F2 sorozatot, ha 2-3 hónapon belül piacra kerül és nem lesz sokkal drágább.
-
Dareiosss
senior tag
A D38 és a F40 között vacilálok, megér árban ekkora különbséget a tömlő nélküli gumi?
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Thunderzolee #19157 üzenetére
Értem Köszönöm
-
Dareiosss
senior tag
Egy Segway F25 ös mennyire elég egy 55 kg os 170 centis nőnek? Páromnak néznénk rollert. Nekem F40E m van. Kirándulásokra használnánk föleg, ahol emelkedő is van néha.
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Thunderzolee #17625 üzenetére
Köszönöm
Akkor ahogy átnéztem a G30Le és a G30 között a kisebb hatótáv a különbség? Nekem a G30le is lehet megfelelne. Páromnak meg esetleg egy Mi 3 lite nyaralásokra?
Áhh senki nem használ errefelé rollert mindenki kocsival jár. -
Dareiosss
senior tag
válasz
Thunderzolee #17623 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
85-90 kg vagyok 184 cm.
Felső-Ausztriában használnám, itt élek, az utak itt tökéletesek, de bicikli út azért csak hellyel közzel van, inkább utca, főúton lesz használva. Van egy 2. munkahelyem itt a faluban, 1 kmre így le akarnám erre a távra az autót váltani. 10% alatti sztem ami a falunkban van emelkedő.
+Májustól szeptemberig a fő munkahelyemre is ezzel mennék 5 km re van, közúton.
+Nyaraláson, tengerpart stb
Költségvetés 2-350 ezer ft, a minőség fontos számomra.
De nem tudom melyikre van szükségem. -
Dareiosss
senior tag
Sziasztok!
E-Rollert szeretnék vásárolni, felhasználás: munkába járni vele ide a közelbe (1km), kicsit domboldalas felmenetel. Plusz nyaralásra elvinni.
Melyik típus ami ár érték arányban a legjobban megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Egyedi ékszerdobozka
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest