- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo7311
csendes tag
válasz
Memmaao #3947 üzenetére
A nagyobb kerék mindig jobb. 1: Könnyebb hajtani, nincs akkora gördülési ellenállása mint egy kisebb keréknek, 2: jobban elviseli a rosszabb minőségű utat. 3: Jobb a roller iránytartási stabilitása. 4. kormányozni is könnyebb, nem "imbolyog" a roller. Nekem van egy Yedoo Mezeq rollerem is (V-brake) ott az első kerék 20 collos, felfújható KENDA abroncs. Esőben nem is csúszkál és a viakolort, úthibát is sokkal jobban bírja, persze vigyázni kell, ne érjen le a padkán az alja.
-
Fishor
senior tag
válasz
Memmaao #3947 üzenetére
Nekem eddig nem volt rugós rollerem, tehát annál biztos jobb lenne. A double suspension (jumbo3) azért nem jöhet szóba mert 97cm csak a magassága. Ha beválik és felállítható, lehet én is lecserélem az aldist. De az látszik, hogy az esős, vizes utat ez sem fogja szeretni. Nem értem miért nem tudnak normális sárvédőket rárakni, hogy ne legyen derékig sáros az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest