Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi.

Igen, a lengéscsillapító kotyogásról olvastam már én is. Utóbbi 1-2 napban rendesen beleástam magam a témában, és több helyen találkoztam ezzel, és láttam több visszajelzést, hogy valóban feltartja a gyártó a kezét. Nem valami pozitív hír ez, de nem vette el azért a kedvem tőle, kényelmet viszont ad a lengéscsillapító, főleg ha első+hátsó.
Pro2 valóban best buy sok felhasználó számára, de amióta láttam mikre képesek az új ninebot -ok, azóta egy kicsit feléjük indultam el, mert számomra fontos feature -k lettek beléjük pakolva. Gondolok itt az indexre, az Apple Lokátorra, vagy akár a dudára.
Amik még jó választásnak tűnnek, az az F2 Plus és F2 Pro, amik bár a Mi Pro2 akksiméretével rendelkeznek "csak", de a számomra fontos feature -k bennük vannak. A Plus -ban nincs lengéscsillapító, igy a kotyogása sem lesz. Az ár differencia viszont nevetségesen alacsony a Plus és a Pro közt.
F65i az általad említett okok miatt is kizárásra került, valamint a G30 is, index-apple lokátor hiánya miatt, valamint csak 100kg a terhelhetősége, ami nálam már nagyon a határon van.
" Mert ez az ésszerű, ill. pl. erre lesz kapacitásuk, a kis pálcikarollernek kinéző rollereket nem fogják különösebben vegzálni"
A G2 számodra még pálcika roller egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3843,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest